Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki #nieruchomosci
Czy umawianie się na oglądanie domu z właścicielem kiedy wiem że mam powiedzmy max 82-85% kwoty (icząc notariusz, podatek i pośrednik) za jaką taki domek gość wystawił jest w obecnym czasie ok? Patrzę tylko na małe, nowe domy. Okolice Warszawy. Znalazłem trochę takich i w tygodniu mam zamiar codziennie jakiś odwiedzić, w najdroższym który znalazłem właściciel musiałby zejść z 9800zł w ogłoszeniu na jakieś 7900zł. Myślicie że to przejdzie?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ale co Ci szkodzi probowac? Nie wiesz, jakie sa sytuacje zyciowe sprzedajacych, roznie moze byc, moze ktos wystawil za dana cene, ale nagle cos sie u niego zmienilo i jest sklonny sporo z niej zejsc. Pojdziesz, popytasz, stracisz na paliwo, za propozycje nizszej ceny w morde nie dostaniesz a nuz sie uda... A jesli Ci glupio tyle nizej proponowac, to najpierw pytaj na miejscu czy cena do negocjacji. Jesli
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ja perdole czy wy macie po 15 lat czy upośledzeni? Gościu wycenił i wystawił nieruchomość, ty wyceniasz za ile kupisz/wynajmiesz i składasz ofertę. Ale nie lepiej randomow na wypoku pytać ()
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
nieustępliwy-sojusznik-93: przeciez ty nawet nie rozumiesz semantyki slowa NEGOCJACJE.

Co ty chcesz negocjowac? Nic nie masz do zaoferowania, produkt jest pelnowartosciowy.

Ty zwyczajnie zadasz i takimi zadaniami to sie d wyciera
  • Odpowiedz