Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej mam pewien problem ,który ryje mi banie.
Głównie to samotność oraz moje kompleksy.
Mam 24 lata i 168 wzrostu.
No właśnie jak to zakceptować. Trzymam to w sobie nikomu nie mówie o moich kompleksach.
Ludzie ich chyba też nie widzą jak poznaje kogoś nowego to nikt nie zakłada ,ze nie byłem w związku raczej znajomi myslą przeciwnie.

Czuje ,że mnie to hamuje w życiu.
I chociaz przeszedłem wiele od rozpadu rodziny po smierć mamy i samotnosc i problemy zdrowotne to nadal ten problem ryje mi banie.
Chciałbym wreszcie kogoś znaleść bo to dla mnie ostatni dzwonek na normalną kobiete. Czuje sie bardzo samotny w sumie zostałem bez rodzinny to samotność absolutna. Mam co prawda jakis kolegów ale oni albo powyprowadzali sie albo mają własne zycie dziewczyny i spotyakmy sie sporadycznie. Nikt nie ma czasu przez prace i studia.

Dziwne wymagania kobiet co do wzrostu tez nie pomagają na mój kompleks .
W sumie zauwazylem tez pewną zaleznosc ze wiekszosc kobiet w moim zyciu bylo w przeciwienstwie do mnie strasznie wysokich.
Po prostu niskie kobiety nie lubią niskich chłopów.
Na zywo spotkałem tez pare przypadków wysokich dziewczyn z niskimi chłopami.
Niskiej baby z niskim chłopem nie spotkałem od czasów gimbazy.

Raz w klubie dziewczyna z 173 a jej chłopak niższy niż ja mógł mieć 165 ale wydaje mi sie ,ze jeszcze mniej. Podaje wymiary na oko ale jak staneli obok mnie przywitać sie to od razu widziałem różnice.

Drugi przykład ale z bardziej pato srodowiska koles moje wzrostu i jego dziewczyna około 180.

Czemu tak jest ?

#wzrost #tfwnogf #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@mirko_anonim odpuść sobie jakiekolwiek relacje z kobietami. Prawda jest taka że większośc z nich traktuje niskich facetów jak podgatunek człowieka i nie są zainteresowane żadnymi relacjami z nimi. Trzeba powiedzieć sobie jasno faceci poniżej 175 cm, juz nawet nie mówię o takich jak ty czyli poniżej 170 nie mają żadnych szans na stworzenie udanego związku. Mnie całe moje życie szokuje to z jaką niechęcią i pogardą jestem przez nie traktowany ja
  • Odpowiedz
@kabotyno: mhmm, czysty przypadek... Zawsze mnie rozpierdziela jak jakąś laska myśli ze rozumie perspektywę niskiego faceta. Osoba ktora wiecznie od wszystkich wokół dostaje wsparcie nie zrozumie samotnej osoby
  • Odpowiedz
Swoja droga zawsze mam beke jak slysze... No muszę akceptować swoj wyglad i to jest ciężkie. A i tak taka dziewczyna ma chłopaka
  • Odpowiedz
bruh 174cm po roku związku baba ze mną zerwała przez sms rozpisując się że zawsze musiała się wstydzić przed znajomymi i rodziną że spotyka się z karłem xd Prawda jest taka że jak nie ma się >180cm albo nie jest się dzianym to jedyna szansa na udany związek to stworzenie sobie tulpy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
No właśnie jak to zakceptować.

@mirko_anonim: Tak szczerze to da się, ale jest to bardzo trudne i zwykle rozłożone w czasie. Głównie dlatego, że musisz zaakceptować, że jesteś facetem gorszego sortu, a szanse na znalezienie partnerki są duże mniejsze niż u innych. Co jest szalenie trudne na poziomie psyche.

I chociaz przeszedłem wiele od rozpadu rodziny po smierć mamy i samotnosc i problemy zdrowotne to nadal ten problem ryje mi
  • Odpowiedz
Musisz się czymś mocno wyróżnić, nie możesz być przecietny. A najlepiej odnieść sukces w branżach gdzie laski same wskakują do łóżka, muzyka, sztuka, sport, polityka, infuencer.
  • Odpowiedz