Aktywne Wpisy

tesknilam_ +733
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +711
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Były setki takich przypadków.
Dopóki nie będzie nacisku na polityków, żeby coś się zmieniło, to nic się nie zmieni.
@MistrzKowalski: W tym kraju dostałbyś śmieszne grosze - kilka tysięcy maksymalnie.
Powiem tyle dawne "madki" to był pikuś przy tych pier*nietych skrzywionych psychicznie bambinistach.
Słabo się robi.
@mk321: ja pisałem o odszkodowaniu to już nie będzie 50 zł
@Sebastix psie madki są o wiele gorsze od ludzkich.
@MistrzKowalski: Nie wiem, możliwe że tyle to ten jej pies kosztował jak był z hodowli
Bardziej chodzi o to że 1000 PLN to teraz jest mandatu za obcierke parkingową, a za ludzkie życie sądy nadal przyjmują kilkadziesiąt tysięcy złotych xd
edit: Ok, sam sobie odpowiem:
źródło: image
Pobierz