Aktywne Wpisy

jmuhha +22
wezcie mi wytlumaczcie jak ludzi stac na budowe takiej chaty a zarabiaja 6k i pracuja bez weekendow? ლ(ಠ_ಠ ლ)
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
źródło: 1000021065
Pobierz
acpiorundc +209

Poniżej załączam prognozę ludności stworzoną w oparciu o stały wskaźnik dzietności wynoszący 1.30
Wykres jest dla 1.30, a mamy 1.11 i od ostatnich kilku lat poniżej 1.30. Matematykę zostawiam Wam!
#demografia #nieruchomosci #gielda #ekonomia
źródło: 4e256845b392b0a2ca45db90534d2ca63a28ab7e9731c430b37a4685123ea59a
PobierzMurzynów wpuszczo i oni będo mi wynajmować.
Nawet bez przyrody mamy entropię i infrastruktura naturalnie z czasem się zużywa
Polecam poczytać Ustawę o Obronie Ojczyzny. Randomy z kategorią A będą mobilizowani do zwalczania coraz częstszych kataklizmów związanych z globalnym ociepleniem.
@Zielonka021124: jakie randomy? Pewnie czytając ten wykres ludności myślisz sobie coś w stylu; 2075, dobra, 20 milionów Polaków, to młodzi z tych 20 milionów naprawią. Tylko, że procentowy skład tych 20 milionów będzie wyglądał mniej więcej tak; 65% staruchy,
@ChlopoRobotnik2137: a niemowlaki to same mieszkają w mieszkaniach? Walec będzie szedł po kolei, zacznie się od szkół podstawowych.
@haha123: to akurat moje marzenie xD abstrachując od problemu który serio jest poważny to chciałbym żyć w takiej strefie porzucenia ewentualnie podjąć pracę jako jakiś elektryk i jeździć terenówką przez zapomniane wsie i miasta aby odnaleźć ten uszkodzony kabel
@ChlopoRobotnik2137: Dwa miliony brakujących mieszkań w Polsce. Jest to stała we wszechświecie, powinni uczyć tego na fizyce.
Gramy w grę ciągłego wzrostu gospodarczego, z którego kupony odcinają największe podmioty. Te jednak coraz bardziej skupiają się na krótkoterminowych zyskach i albo w przyszłości braknie im klientów, albo będą się po prostu przenosić do miejsc, gdzie będą mieć nowe rynki zbytów.