Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1045

sprawdz jaki:
@MartwyProsty: Tak, nagrywa "dzień z życia kandydata", dokumentując swoje kolejne moralne i intelektualne upadki.
Rymanowski przedstawił go jakoś Nitrasa chyba, niby przejęzyczenie a takie śmieszne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(No i gość postury Mentzena opowiada o dawaniu w mordę, piękne ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
źródło: maxresdefault
PobierzOczywiście mentalni niewolnicy, głosujący na Tuska nie widzą w tym problemu, że dla nas normy emisyjne oznaczają zajechanie gospodarki. Oni by jeszcze przepraszali, że nie mamy źródeł geotermalnych jak Norwegia i nie stawialiśmy elektrowni jądrowych w latach 90tych, gdy mieliśmy gigantyczną dziurę budżetową.
Gdyby nie UE dalej byśmy
- Fundusz kościelny od 1989 roku to co najmniej kilka miliardów złotych
- Pensje dla nauczycieli religii (katechetów), których zatrudnia państwo, to około 1,5–2 mld zł.
- Dolicz teraz wydatki na szkoły katolickie i kościelne uczelnie wyższe (w 2012 to było ponad 1,65 mld złotych)
- Dotacje dla instytucji kościelnych, w tym Caritasu, na cele społeczne, edukacyjne
No najwyżej dopłaci ludziom do prądu, jak to robił pis, żeby nie było zbyt dużego szoku
Dlatego Konfederacja to partia "chłopskiego rozumu"
Wciskają dzieciakom tago typu was bzdury.