Wpis z mikrobloga

@enforcer: no i oczywiście zielonogórskie blachy. Jako osoba która pochodzi z lubuskiego mogę potwierdzić, że tam zawsze jak coś głupiego się o-----e na drodze to bierze w tym udział kierowca z blachami FZ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
też się tak emocjonujesz jak widzisz dacie czy pastucha rozwalonego na slupie?

@walokid: To nie jest dacia czy passat tylko sportowe auto, które ma za dużo mocy i za dużo masy jak na skilla potencjalnych klientów xD
  • Odpowiedz
@Masuj: @walokid Stereotypy o BMW biorą się stąd, że te pojazdy są są spartolone na etapie konstrukcji. Samochody te są straszliwie podsterowne i praktycznie nie nadają się na europejski klimat - większość Europy jest zimna, a drogi są kręte. Dla odmiany w USA jest ciepło, a drogi były planowane od początku planowane na wydajny ruch samochodowy, zatem ichniejsze pojazdy są nawet bardziej zmulone niż BMW.
BMW można w Europie
  • Odpowiedz
@walokid: Oczywiście że jest na miejscu. Skoro kupujesz auta, którego nie potrafisz prowadzić to jest to powód do śmiechu. Ja nie mam pastucha i regularnie jeżdżę na tor i tylko czekałem na takiego newsa.

Ten samochód to obraza dla całej podmarki M i nie będę szanował ludzi, którzy próbują nimi jeździć sportowo.

Moją małą złośliwością będzie zgłaszanie nowych M% zaparkowanych na chodniku na policję/straż miejską za przekroczenie 2.5 tony. Skoro
  • Odpowiedz
Skoro kupujesz auta, którego nie potrafisz prowadzić

@cwlmod: zapomniał wół jak cieleniem był ( ͡° ͜ʖ ͡°). Żeby nauczyć się prowadzić m5 musisz prowadzić m5. Żeby prowadzić m5 musisz potrafić prowadzić m5.
  • Odpowiedz