Aktywne Wpisy

klocus +468
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz
adamsowaanon +35
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

Hej, czasami próbuję kodować jakieś proste addony dla siebie, ale jeśli jest tu jakiś prawdziwy programista to jak by wytłumaczył najprostszymi słowami różnicę pomiędzy operatorem a funkcją?
Thx
Chodzi o to, że podpatruję inne addony, i czasami jest tak, że kod wykonywalny jest zamieszczony w obrębie operatora, a w innych przypadkach jest zawarty w osobnej klasie, a operator tylko się do niej odwołuje - przynajmniej tak to rozumiem.
Więc czy ta różnica w konstrukcji jest czysto kosmetyczna dla zachowania lepszej czytelności i przejrzystości kodu,
pokaż ten operator