Aktywne Wpisy

Całowały was ciotki na powitanie jak byliście dziećmi? Uważaliście to za obrzydliwe jak gruba stara ciotka Grażyna całowała was w policzek? To pomyślcie sobie jeszcze, że ta ciotka Grażyna tymi samymi ustami wieczór wcześniej robiła dobrze rubasznemu grubemu wujkowi Januszowi z niemytym siurem i wilgotną od potu dżunglą, w której sam Rambo straciłby orientację w terenie. A ona was nimi całowała, czaicie to? To jedyna kobieta, która całowała was w życiu.

Umeraczyk +4

Mam pytanie odnośnie #banki bo zastanawiam się jak można odzyskać pieniądze od kogoś kto miał mi coś sprzedać, ale nie wysłał towaru. Pieniądze pobrał z bankomatu moim blikiem. Pomyślałem, że może kamery w bankomacie to zarejestrowały? Czy można uzyskać dostęp do obrazu z tej kamery jeśli było to 2 miesiące temu? Wiem, który to bankomat. Komunikowałem się z nim przez Facebooka. Zgłaszać to na policję? Czy bank może mi udostępnić nagranie bez policji?
Mógłbym spróbować drugiej transakcji i jeśli będzie pobierał pieniądze w tym samym bankomacie to zrobie na niego zasadzkę, jednak jak to mi może pomóc?
Szukam pomocy i nie wiem jak to ugryźć, wartość przedmiotu 1800zl. Wcześniej był inny zakup na konto revolut, wtedy wszystko było ok. Czy mając jego numer revolut to będzie jakaś pomoc?
Inna sprawa to konto na fb, prawodopodobnie jest ukradzioną tozsamoscią innej osoby, warto mu zagrozić i probowac ugody? Czy wykorzystanie czyjegos wizerunku do oszustwa bedzie łatwo udowodnić i złapać tego oszusta? #oszustwo #prawo #zlodzieje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Boję się iść na policję bo będzie wiadomo że to ja a to szemrane towarzystwo. Po prostu nadużyto mojego zaufania.
Czy jestem normalną osobą? Po tym myślę że lekko opóźnioną.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero