Wpis z mikrobloga

#programista15k #programowanie #it #pracbaza

Wróciłem do pracy w piątek. Miałem przerwę zdrowotną. Nie było mnie z 2 tyg. Nie zmieniło się nic. Żaden problem, który miałem nadzieję, że się rozwiąże - nie rozwiązał się. Ze dwa się jeszcze bardziej spieprzyły. Życie, co?
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ByczekRozplodowy miałem podobną sytuację, gdzie byłem na 3 tygodniowym urlopie i po moim powrocie też nie miło się zaskoczyłem, że moje już prawie wykończone tematy na które zabrakło mi po prostu czasu nie zostały przez nikogo dokończone (pomimo wielu wprowadzeń, jak i faktu, że dana funkcjonalność jakby nie patrzeć była celem przez kilka sprintów)... Dodam, że jak spojrzałem na ogólny przyrost prac w projekcie to poważnie się zastanawiałem co ci ludzie
  • Odpowiedz
@JamesJoyce jeszcze czekali na ciebie.
- O jaki gówniany task. Kto go bierze?
- A ten JamesJoyce chyba coś przy tym robił. To przypiszcie na niego. Wróci z urlopu i będzie szukał zadań, to akurat będzie miał. Wróci wypoczęty, to ogarnie, hehe.

@
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: u mnie koleś szedł na urlop na 5 dni i nie dokończył swoich tasków, myślał że inni je przejmą ale każdy u nas robi swoje xD No to się zdziwił jak wrócił dziś do roboty i ma 2 dni przed środowym deadlinem by zrobić taski wycenione na 40h pracy xD

Takie uroki B2B
  • Odpowiedz