Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Draay: Jesteś zbyt cool na jazdę w kasku. Nie daj sobie wmówić inaczej. Jak zostaniesz warzywem to i tak wszyscy powiedzą "ale przynajmniej wyglądał kozacko w czapeczce a nie jak jakaś ci*a w kasku" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Wychowalam sie w rodzinie z tradycjami w narciarstwie zjazdowym i nadal mnie to zaskakuje ze sporo moich znajomkow nie chce jezdzic w kasku

@Vanche: w moim środowisku też, ale to zwykle stare chłopy janusze, bo "zawsze tak jeździli i było dobrze" xd
  • Odpowiedz
  • 2
@advert: @pamareum: Miałem kilka prób podejścia do kasku - pierwszą ponad 20 lat temu. Później co kilka lat i za każdym razem nie udało mi się przekonać. Na szczęście (na razie) dzieci nie mam, więc mogę być mniej odpowiedzialny ;)
  • Odpowiedz
  • 2
@KS_Zryw: Niewspółmiernie dużo włożyłem w stosunku do tego ile dostaję ;) A po drugie - i przede wszystkim - za leczenie w NFZ podziękuję ;)
  • Odpowiedz
@Draay jak sie dowiesz ile kosztuje utrzymywanie przy zyciu na intensywnej terapii,to sie zdziwisz jak malo wlozyles. Pamietaj tez,ze prywatnie to moga ci aspiryne przepisac,a wszystko,co naprawde kosztowne,jest juz z nfz.
  • Odpowiedz
@Draay: Widok naprawdę robi wrażenie! 😍 Fajnie, że udało Ci się połączyć aktywny wypoczynek ze snowboardingiem w takim miejscu. Val Thorens wygląda jak wymarzone miejsce na zimowy wypad, szczególnie dla osób, które lubią snowpark i góry.
  • Odpowiedz