Aktywne Wpisy

MonazoPL +140
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
zazdrosny +574
nie ma to jak chwalić się milionami zysku w gazetkach kołchozowych, ale na rozmowach o podwyższenie płacy rzucić 2% podwyżki xdd

Czy 200g mokrej karmy dla kota 5kg wystarczy? Bo chyba dostaje biegunki od przejedzenia i sam już nie wiem czy mu wyliczać dokładnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
2 dni źle potem 2 dni spokój i dzisiaj po nocce kuweta okropna (╯︵╰,)
Był bezdomny, więc ciągle męczy o jedzenie.
Zdjęcie grubasa dodaje bo fajny :)
źródło: temp_file6456082337754926945
PobierzOdnośnie sponsorowania karm to często jest właśnie wręcz przeciwnie, od tego jest ściągawka z polecanymi karmami - znajdziesz coś dla kitku w dowolnym przedziale
@Multipurpose_Labels: ja pierdziele, ale ty wypisujesz farmazony ( ͡° ͜ʖ ͡°) gdzie napisałem ze to był "kot domowy" mieszkam w domu i kot siedzi na podwórku, jak chce, to wpuszczam go do domu, czasami nie widzę do 2~3 dni, a to że żyje, widzę po znikaniu karmy z miski. A koty domowe żyją 13 do 17 lat
@impact18: to zależy
Po pierwsze - jaka karma? Sprawdź jej kaloryczność
Potem - kot
Shit chłopski rozum enjoyer says.
Moja rada to waga elektroniczna i regularne sprawdzanie wagi. Dowiedz się wtedy dokładnie przy jakim podażu żarcia kot tyje/nie tyje/chudnie. Gdybym dawała tyle ile zalecają na opakowaniu to by kot już miał z 7kg na liczniku.
Każdy kot jest inny więc musisz sam ilość żarcia wyznaczyć dla swojego kota.
Prawdopodobnie od przejedzenia ma te biegunki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Phatee to wychodzący kot czy siedzi w domu? Bo jak wychodzący to może "dojada na mieście"? Bo mój dziś wrąbał w ciągu dnia 4 saszety po 85g a wazy tylko 2kg więcej niż Twoj (i nie jest spasiony).