a dokładniej: Moja Różowa miała wczoraj urodziny i na kolejne chcę zrobić jej animowany film. Będę codziennie rysował krótką scenkę zainspirowaną dniem poprzednim. To będzie trudne wyzwanie bo nie jestem wyjątkowo systematyczną osobą, a w dodatku nie chcę żeby Różowa się dowiedziała, więc będę się musiał z tym kryć. Ponadto te rysunku zajmują trochę czasu, a jeszcze muszę zrobić zdjęcia, wrzucić je do komputera i złożyć. Myślę, że jeżeli nie odpadnę w ciągu kilku tygodni to może zainwestuję w skaner żeby trochę przyspieszyć. Tak czy inaczej możecie trzymać kciuki! Nie będę wrzucał codziennie kolejnych- spokojnie! Dziś tylko jedna z pierwszych. Zastanawiam się jak posklejają się takie niepowiązane ze sobą scenki pozbawione kontekstu. Różowa nie ma tu konta, więc może czasem jakąś ciekawszą wrzucę na swój tag: #w8jek
@WUJEKprzezUzamkniete: lepiej w tym czasie cos zrob aby zarobic wiecej hajsu teraz albo w przyszłości no chyba ze #15knamiesiac. I wtedy cos wymysl zeby cos za te pieniadze zrobic/kupic czy cokolwiek razem z nia zrobic. Romantyk z Ciebie, ale nie dlatego ze to chcesz zrobic( duzo poswiecic na to czasu) ale dlatego ze myslisz ze ona wezmie to za bardzo romantyczne i uzmyslowi ze ty ja kochasz
@WUJEKprzezUzamkniete: Tylko nastaw się że film robisz dla siebie, żeby nie było zawodu jak do tego czasu już jej nie będzie w Twoim życiu. a jak będzie to nie bądź zaskoczony jak nie doceni...
tl;dr
a dokładniej:
Moja Różowa miała wczoraj urodziny i na kolejne chcę zrobić jej animowany film. Będę codziennie rysował krótką scenkę zainspirowaną dniem poprzednim. To będzie trudne wyzwanie bo nie jestem wyjątkowo systematyczną osobą, a w dodatku nie chcę żeby Różowa się dowiedziała, więc będę się musiał z tym kryć. Ponadto te rysunku zajmują trochę czasu, a jeszcze muszę zrobić zdjęcia, wrzucić je do komputera i złożyć. Myślę, że jeżeli nie odpadnę w ciągu kilku tygodni to może zainwestuję w skaner żeby trochę przyspieszyć. Tak czy inaczej możecie trzymać kciuki!
Nie będę wrzucał codziennie kolejnych- spokojnie! Dziś tylko jedna z pierwszych. Zastanawiam się jak posklejają się takie niepowiązane ze sobą scenki pozbawione kontekstu.
Różowa nie ma tu konta, więc może czasem jakąś ciekawszą wrzucę na swój tag: #w8jek
Życzcie powodzenia!
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #animacja #smiesznypiesek #gif
źródło: gru01_szuraki
Pobierzźródło: image
PobierzP.S. przed odpaleniem gifa spodziewałem się, że pan pies kopnię panią w tyłek ;P
@choochoomotherfucker (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: IMG_5383
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Z ciekawości, też ci takie kreatywne i czasochłonne prezenty robi czy raczej czekolada z żabki i nara?
@WykopowyGeodeta: xD Zacznij poznawać normalne kobiety, a nie materialistki.
Ja: fajen rysunki i w ogóle. Wrzucę tag do obserwowanych.
Vikop: "czy chcesz przestać obserwować tag?"
xD
@WUJEKprzezUzamkniete: Powiedz po prostu, że chcesz, by z tobą zerwała, bo masz niskie poczucie własnej wartości. Przyśpieszysz nieuniknione.