Wpis z mikrobloga

• 1
@Ademu: Gdybym miał to bym nie pytał. Jeszcze parę miesięcy temu miałem oficjalnie, obecnie nie. Mam pieniądze, ale gdy są raty 0% albo promocje gdzie sklep płaci np 2 pierwsze raty to warto skorzystać i zastanawiam się czy mogę.
Wcześniej dochód miałem i normalnie przechodziło, ale od kilku miesięcy nie mam i zastanawiam się czy teraz już nic na raty nie wezmę czy jednak dalej da się.

@Gozdziu hm?
  • Odpowiedz
@kerri: nie masz dochodu to nie dostaniesz, tam trzeba podać dochód i dane pracodawcy.
Sprawdzaj czy to są raty zero procent. rtveuroagd to są ściemniacze. Jak kiedyś chciałem na raty zero procent to wyszło, że będę miał do spłaty połowę więcej niż towar kosztuje.
  • Odpowiedz
  • 0
@Qullion: Brałem już dwie rzeczy na raty 0 i spłacam tyle ile powinienem. Nie wiem jak Ty to zrobiłeś, że taka sytuacja wyszła u Ciebie. Jedynie o czym słyszałem to, że pracownicy w sklepach stacjonarnych wmawiają, że żeby dostać raty 0 to trzeba wziąć dodatkowe ubezpieczenie na produkt.
  • Odpowiedz
@kerri: jak się zacząłem pytać o co chodzi to baba zaczęła opowiadać o jakichś prowizjach. Wiem, że ktoś ze znajomych wziął taki kredyt i oddał telewizor bo dopiero w domu policzył co to za cyrk. Ludzie się dawali nabrać.
Tak się wyleczyłem z brania kredytów na śmieszne sumy. Zauważyłem też, że warto gadać z chłopem, a nie z babą bo one nie myślą i nie przewidują, klient to dla nich
  • Odpowiedz