Wpis z mikrobloga

też tak macie, że zawsze, jak piszecie np. ważnego maila / wypełniacie coś formalnego to sprawdzacie 10 razy czy dobrze wszystko napisaliście? bo ja sie zastanawiam nad każdym słowem czy nie ma żadnego błędu xd

nawet posty na tagu czytam 2-3 razy zanim skomentuje, zeby upewnic sie ze na pewno dobrze zrozumialem i potem sam moj komentarz jeszcze 2 nastepne razy.

overthinking whuj, wiem, i wykańcza mnie to ile to energii zżera, ale inaczej nie moge bo sie za bardzo przejmuje

#przegryw
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polishdoomer02: właściwie to nie mam pojęcia. ja byłem wychowywany w oparciu o wstyd - nie rób tego bo wszystkim powiem, straszenie i opowiadanie moich głupot innym z rodziny to była codzienność. może dlatego teraz jestem taki nieśmiały i wszystkim się przejmuje, bo nie chce znowu być pośmiewiskiem xd
  • Odpowiedz
@Urgentcompound u mnie to się wzięło pewnie z tego że rodzice każdy nawet najmniejszy błąd wyolbrzymiali jakby to była jakaś straszna tragedia no i dużo wrzasków krzyków też było eh
  • Odpowiedz
@LonelyHuop: potajemnie liczę, że nie jestem chory psychicznie, bo jeśli zostałoby to u mnie stwierdzone przez profesjonalistę, wiedziałbym że już ze mną koniec. A tak to mam cichą nadzieję, że sobie to ubzdurałem.
  • Odpowiedz