Aktywne Wpisy
nowszyja +194
Czaicie, że część społeczeństwa tak bardzo nie ma co ze sobą zrobić po pracy, że wolny czas spędza na łażeniu za psem i czekaniu aż się zesra? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
#psiarze #psy #patologiazmiasta #polska #patologiazewsi
mati1990 +20
a polacy chcą dostęp do broni xD
to jest tak nienawistny naród że w pale się nie mieści...
jesteś z mniejszej inności? najlepiej zabić xD
gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...
#polskiedrogi #samochody #rower
to jest tak nienawistny naród że w pale się nie mieści...
jesteś z mniejszej inności? najlepiej zabić xD
gość dzisiaj do mnie strzelał z gazówki/hukowego...
#polskiedrogi #samochody #rower

Nie ogarniam już tego co się dzieje na rynku. Miałem we wtorek rozmowę, rekruterka sama nakręciła bo menadżerce z kontraktorni wyjątkowo dobrze się ze mną rozmawiało.
- Znam 7/8 technologii które chcą
- Spełniam 3/3 nice to have, nawet mam doświadczenie w dosyć niszowej branży którą się zajmują
- Odpowiedziałem dobrze na 80% pytań (potwierdzenie poprawności przez osobę techniczną i przejście do następnego pytania. Jak na przesłuchaniu)
- Komunikacja przebiegała sprawnie.
Do teraz się nie odezwali, więc nic już z tego nie będzie. Nie mam już do tego siły, trzeba się przebranżowić na hodowlę gęsi.
#korposwiat #programista15k #pracawit #programowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
A najlepsze, że to ja temu rekruterowi niektóre rzeczy dopowiadałem. Znalazł się pewnie ktoś z tych 35 CV na to miejsce, kto zrobił 95+% albo wołał jakąś dumpingową stawkę byle było co do gara włożyć. Najnowszy raport mówi, że seniorzy.NETa wołają 17k brutto, dobrze się zastanów, czy chcesz brać w tym wyścigu w
@mirko_anonim: i sie dziwisz, że się nie odezwali? Teraz to się nie odzywają, jak wyślesz cv seniora na stanowisko mida a co dopiero jak nie zaliczysz rozmowy i wymagań perfekcyjnie
Kusił ryczałcik i pseudo jdg to masz.
Wasz czas minął, tyle w temacie. Bardzo k. dobrze.