Aktywne Wpisy
iceman0392 +64

#limanowa
Patrząc na to całkiem poważnie to jakim cudem przy takiej ilości jednostek sprzętu i śmigłowców czy dronów gość zbliżył sie tak blisko dodatkowo z niepotwierdzonego info postrzelił dwóch policjantów. ( ಠ_ಠ)
Patrząc na to całkiem poważnie to jakim cudem przy takiej ilości jednostek sprzętu i śmigłowców czy dronów gość zbliżył sie tak blisko dodatkowo z niepotwierdzonego info postrzelił dwóch policjantów. ( ಠ_ಠ)

Chcę cie was zapytać jak logicznie zdefiniujecie sytuację w której nie widać pieszego i należy zwolnić przed przejściem?
Spodziewam się że wasz intelekt nie obejmie niuansów tego pytanie więc daję podpowiedź:
W waszych główkach to pewnie takie myśli nawet się nie pojawiły tylko recytujecie jakieś słowa, których znaczenia nie rozumiecie. Poniżej wklejam znane zdjęcie i spróbujcie teraz wyjaśnić, że jak kierowca WIDZI PUSTE PRZEJŚCIE (czyli nie widzi pieszego) to ma zwalniać? xD
Zebra jest właśnie po to żeby czarne sylwetki były zauważalne na przejściach, a przepisy daja pierwszeństwo pieszemu tylko gdy znajduje się na przejściu
#motoryzacja #samochody #wypadek #polskiedrogi
źródło: 1
Pobierz@cwlmod: Musi zwalniać.
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-29 174552
Pobierz@bArrek: raczej 8 lat w ekstremalnym przypadku, jeśli młody wbiegnie
@ka-lol: Buahaha tak oczywiście, a potem cykl kolejny wypadek spowodowany przez sierotę, która nie ogarnęła przepisów xD
Tak, chcesz się nas zapytać.
@Uuroboros: Nie odbiorą, bo najpierw tobie musieli by zabrać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@BrowserStack: Ja zadałem w tym temacie proste pytanie. Jeśli przerasta ono twój intelekt to miej pretensje do siebie, a nie jojczysz coś na mnie xD
LOL nawet
@kuraku: Nie trzeba nic przenosić bo odpowiedzialność tam jest - pieszy na przejściu też ma zachować szczególną ostrożność.
@Jakis_Koles: Tylko jak ciebie zamkną w więzieniu powodowanie zagrożenia na drodze.
Ktoś taki jak ty, który nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie, musi powodować zagrożenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lexico: Chciałbym zobaczyć twoją jazde jak zwalniasz przed każdym pustym przejściem, żeby zgłosić cię na policje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lukaszlukaszkk: Brzmi jak zniewolenie pieszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Waran-za-komodo: Zmienię zdanie i.... nie zadam prostego pytanie, na które nie potrafi odpowiedzieć? xD