Ojej biedni Rosjanie, są obrażani w internecie! Dlaczego tak się dzieję? A no tak...
- Rozpoczęli największą wojnę w Europie od czasu 2 wojny światowej - Bez przerwy atakują cele cywilne, szpitale, elektrociepłownie, tylko po to żeby złamać opór Ukraińców -Przez ich działania miliony ludzi musiało opuścić swoje domy - setki tysięcy zabitych i rannych żołnierzy i cywilów. - Największa grabież terenów jakie dokonalo jakiekolwiek państwo od czasów gdy Chiny zajęły Tybet. - Grozenie różnym krajom nuklearnym holocaustem średnio raz w tygodniu. - Autorytarny tryb rządów, który sprawia, że praktycznie cała opozycja jest martwa, za granicą lub zastraszona. - Kumplują się przede wszystkim z innymi dyktaturami, Iranem, Koreą i Chinami. - Akcje sabotażowe z zakłócaniem GPS i niszczeniem kabli pod Bałtykiem - Szereg hybrydowych działań takich jak migranci pod Polską granicą, kupowanie głosów w Mołdawii, internetowe trolle i wiele wiele innych tego typu akcji. - Zbrodnie wojenne jak ta w Buczy, Teatrze Mariupolskim, rozwalanie żołnierzom łba młotem, liczne rozstrzeliwania, torturowanie i zabijanie więźniów oraz wiele, wiele innych przykładów. - Tworzenie armii Prigożyna będąca armią morderców, gwałcicieli i innych przestępców wypuszczonych z więzień. - XIX wieczne myślenie o byciu imperium z własną strefą wpływów a nie bycie potęgą opartą na relacjach z mniejszymi graczami jak to robią Chiny czy USA. - Nie wywiązywanie się z umów i traktatów międzynarodowych. - Okupacja wielu krajów w Europie środkowej przez dosłownie wieki. - Obrzydliwy złodziejski model działania państwa w którym korupcja jest nieodzowną częścią systemu, podobnie jak utrzymywanie obywateli w biednej bierności. - Obleśna propaganda - Hipokryzja i w------e w kosmos traktowanie się jako naród wybrany...
Tiaaaa. "DLaCzEgO nIe LuBIcie roSSjAN?". Jak ktoś zadaje takie pytanie to jest po prostu trollem, albo ślepym idiotą.
@KolegaCzlowieka Ja raz na niego trafiłem i teraz ciągle mi w proponowanych wyskakuje. Najlepiej chyba samemu zablokować to w p---u bo się człowiek tylko niepotrzebnie wkurza widząc jacy kretyni chodzą po świecie.
@KolegaCzlowieka @Kagernak mam całkiem inne zdanie o tym subie. Większość tam hejtuje Rosje i polityke tego kraju, aczkolwiek bez tej wykopowej histerii, można to porównać do typowych wysrywów i żali co u nas na głównej i mirko pod tagami politycznymi. Sub należy traktować jako źródło wiedzy o rosyjskiej historii (z ich punktu widzenia), kulturze i zwykłej codzienności. Co więcej, posługuje się dwoma innymi językami i często odwiedzam tamtejsze krajowe fora/media,
@Kagernak: to jest charakterystyczny ruski mantal, w sumie u nas też czasami się od takiego podejścia wyzywa ;) mianowicie obchodzi ich tylko to co jest u nich, co dotyczy bezpośrednio ich i nic poza tym,
czyli np. ich mieszkanie kończy się na drzwiach na klatkę schodową, za tymi drzwiami może być syf, kiła i mogiła, ich to nie obchodzi, oni o to nie dbają, a w kulturze europejskiej to im bardzie kraj rozwinięty
@Kagernak: kiedyś se dla beki wszedłem na tego subreddita i to są niezłe j---a; można się dowiedzieć, że w rosji wszystko git, poziom życia europejski albo i lepszy, ludzie mili, problemów żadnych nie ma, tylko propaganda Unii i USA szkaluje i dyskryminuje ten złoty naród, który nigdy niczego złego nikomu nie zrobił XD
a to ciekawe, bo ja tam widziałem pełne moskalskiej propagandy teksty
Gdyby tak było to ten sub zostałby objęty kwarantanną reddita jak sub russia za dezinformacje (według moderatorów), a jednak tak się nie stało. Więc fakty nie pokrywają się z twoimi subiektywnymi odczuciami. Było kilka rajdów różnej maści użytkowników w celu wywołania chaosu i niektóre, że tak to nazwe, bardziej krwiste odpowiedzi rzekomo pisane przez rosyjskich użytkowników było dziełem trolli,
Myśmy jako naród osiągnęli jakiś niespotykany dotąd poziom gęstości rusofobii, chociaż biorę pod uwagę naszą dramatyczną i bolesną historie za którą odpowiada często Rosja, a którą większość krajów zachodnich nie doświadczyła.
G---o bierzesz pod uwagę. Wyprodukowałeś wysryw odpowiadający czemuś na
Mówi jeden ruski do drugiego: - Sasza, ja to jednak pójdę na tę wojnę. Dadzą mi mundur, karabin, zawiozą na front. Zastrzelę jednego Ukraińca, dwóch, może
„Gdyby nie gazowanie Żydów czy Polaków, to Hitler był całkiem utalentowanym dowódcą i niezłym malarzem. Pewnie można by z nim napić się piwka.”
Możliwe, że tak byłoby, a nawet powinno i być może tak będzie w przyszłości. Nie zastanowiłeś się nigdy, dlaczego pomniki z Aleksandrem Wielkim nie kłują w oczy? Dlaczego nikt nie obraża się o obrazy z wizerunkiem Napoleona? Dlaczego uczymy się o wielu historycznych postaciach, które prowadziły imperialistyczne
@Hatespinner a gdzie w tym co ja napisałem tzw "żółte napisy"? Chyba komuś puściły zwieracze, ale rzut oka na twój profil i widać, że każdy komentarz to uga-buga nacechowany agresją i chłopskim rozumowaniem.
@SpalaczBenzyny to nie jest "mental" tylko oznaka rozumnej ułomności, niskiej inteligencji czy po prostu kretynizmu w dosłownym tego słowa znaczeniu. Kwestia posiadania pewnego progu inteligencji aby móc skojarzyć pewne zależności i złożoność rzeczy. Ludzie z iq poniżej 85 nie potrafią myśleć abstrakcyjnie i z założeniami które nie istnieją. No a że przypisuje się coś takiego całemu narodowi to już inna sprawa ( ͡º͜ʖ͡º)
@Kagernak: Naszym zadaniem cywilizacyjnym jest podkreślanie na kązdym kroku, że każdy Rosjanin pozostający w Rosji jest współwinny. Każda kobieta i każdy mężczyzna ponosi wine za terror rosyjski, co najwyżej ci co rosje opuscili mogą zostać usprawiedliwieni.
Denerwuje mnie to p---------e że Rosjanie spoko a Putin zły. Putin zły, Stalin zły, Lenin zły, j----y Iwan groźny zły, jakimś dziwnym trafem akurat tam od stuleci spawnują się najwięksi tyrani.
Denerwuje mnie to p---------e że Rosjanie spoko a Putin zły. Putin zły, Stalin zły, Lenin zły, j----y Iwan groźny zły jakimś dziwnym trafem akurat tam od stuleci spawnują się najwięksi tyrani.
Hitler zły, Niemcy spoko. Mussolini zły, włosi spoko, Franco zły, hiszpanie spoko. Jakoś dziwnym trafem jak nie cesarzowie, to królowie, albo politycy z tyrańską ideologią. Też mnie to denerwuje ( ͡º͜ʖ͡º)
- Rozpoczęli największą wojnę w Europie od czasu 2 wojny światowej
- Bez przerwy atakują cele cywilne, szpitale, elektrociepłownie, tylko po to żeby złamać opór Ukraińców
-Przez ich działania miliony ludzi musiało opuścić swoje domy
- setki tysięcy zabitych i rannych żołnierzy i cywilów.
- Największa grabież terenów jakie dokonalo jakiekolwiek państwo od czasów gdy Chiny zajęły Tybet.
- Grozenie różnym krajom nuklearnym holocaustem średnio raz w tygodniu.
- Autorytarny tryb rządów, który sprawia, że praktycznie cała opozycja jest martwa, za granicą lub zastraszona.
- Kumplują się przede wszystkim z innymi dyktaturami, Iranem, Koreą i Chinami.
- Akcje sabotażowe z zakłócaniem GPS i niszczeniem kabli pod Bałtykiem
- Szereg hybrydowych działań takich jak migranci pod Polską granicą, kupowanie głosów w Mołdawii, internetowe trolle i wiele wiele innych tego typu akcji.
- Zbrodnie wojenne jak ta w Buczy, Teatrze Mariupolskim, rozwalanie żołnierzom łba młotem, liczne rozstrzeliwania, torturowanie i zabijanie więźniów oraz wiele, wiele innych przykładów.
- Tworzenie armii Prigożyna będąca armią morderców, gwałcicieli i innych przestępców wypuszczonych z więzień.
- XIX wieczne myślenie o byciu imperium z własną strefą wpływów a nie bycie potęgą opartą na relacjach z mniejszymi graczami jak to robią Chiny czy USA.
- Nie wywiązywanie się z umów i traktatów międzynarodowych.
- Okupacja wielu krajów w Europie środkowej przez dosłownie wieki.
- Obrzydliwy złodziejski model działania państwa w którym korupcja jest nieodzowną częścią systemu, podobnie jak utrzymywanie obywateli w biednej bierności.
- Obleśna propaganda
- Hipokryzja i w------e w kosmos traktowanie się jako naród wybrany...
Tiaaaa. "DLaCzEgO nIe LuBIcie roSSjAN?". Jak ktoś zadaje takie pytanie to jest po prostu trollem, albo ślepym idiotą.
#ukraina #wojna #rosja #polska #bekazpodludzi #reddit #
źródło: temp_file7234628420233106207
Pobierzczyli np. ich mieszkanie kończy się na drzwiach na klatkę schodową,
za tymi drzwiami może być syf, kiła i mogiła, ich to nie obchodzi, oni o to nie dbają,
a w kulturze europejskiej to im bardzie kraj rozwinięty
źródło: image
PobierzGdyby tak było to ten sub zostałby objęty kwarantanną reddita jak sub russia za dezinformacje (według moderatorów), a jednak tak się nie stało. Więc fakty nie pokrywają się z twoimi subiektywnymi odczuciami.
Było kilka rajdów różnej maści użytkowników w celu wywołania chaosu i niektóre, że tak to nazwe, bardziej krwiste odpowiedzi rzekomo pisane przez rosyjskich użytkowników było dziełem trolli,
G---o bierzesz pod uwagę. Wyprodukowałeś wysryw odpowiadający czemuś na
@Kagernak: @SpalaczBenzyny: ten kawał doskonale obrazuje ruską mentalność:
Mówi jeden ruski do drugiego:
- Sasza, ja to jednak pójdę na tę wojnę. Dadzą mi mundur, karabin, zawiozą na front. Zastrzelę jednego Ukraińca, dwóch, może
Możliwe, że tak byłoby, a nawet powinno i być może tak będzie w przyszłości. Nie zastanowiłeś się nigdy, dlaczego pomniki z Aleksandrem Wielkim nie kłują w oczy? Dlaczego nikt nie obraża się o obrazy z wizerunkiem Napoleona? Dlaczego uczymy się o wielu historycznych postaciach, które prowadziły imperialistyczne
Sorry, ale filmy z żółtymi napisami zostawiam dla „myślących inaczej” ameb intelektualnych.
To posprzątaj po sobie, bo znowu twój stary pijany wróci i się skończy dzień dziecka z komputerem. Usuń konto.
Denerwuje mnie to p---------e że Rosjanie spoko a Putin zły. Putin zły, Stalin zły, Lenin zły, j----y Iwan groźny zły, jakimś dziwnym trafem akurat tam od stuleci spawnują się najwięksi tyrani.
Hitler zły, Niemcy spoko. Mussolini zły, włosi spoko, Franco zły, hiszpanie spoko. Jakoś dziwnym trafem jak nie cesarzowie, to królowie, albo politycy z tyrańską ideologią. Też mnie to denerwuje ( ͡º ͜ʖ͡º)