Wpis z mikrobloga

@Wszystkooo_: nie wiem czy wypada tagować psiarzy, bo psiarz uważa psa za psa. Więc to obelga dla miłośników psów.
Tu w gre wchodzi transpizm.
Moim zdaniem jeśli jest im przykro i nie chcą sie wywyższać ontologicznie ponad swoje psiecko (tfu), powinni wyrzec sie człowieczeństwa i zamienić mieszkanie na duży kojec, czy tam psi wybieg.
  • Odpowiedz
  • 1
@recesja: Ciekawa koncepcja. Tutaj tak naprawdę chodzi o odczłowieczenie dzieci (tych ludzkich). Więc pies będzie podciągany pod status dziecka, co automatycznie degraduje ten status jako całość.
  • Odpowiedz
@Wszystkooo_: no tak, nie wiem czy Ci ludzie tego nie rozumieją, czy są tak beztroscy i pozbawieni samokrytyki że "robią to co chcą" i sie niczym nie przejmują. Ogólnie ludzie coraz mniej sie martwią o wartości i normy społeczne.
  • Odpowiedz
  • 2
@recesja: Ogólnie znalazłam to na grupce dla kobiet i to jako post prześmiewczy. Tak 90% komentarzy to "Ale w czym problem?", "A kto mi zabroni", "I co w tym złego?". Problem w tym, że to jest po prostu wypaczone. To jest jakaś forma zastąpienia instynktu rodzicielskiego mniej wymagającym obiektem, za który nie trzeba ponosić dużej odpowiedzialności. Nic nie mam do ludzi, którzy nie chcą dzieci, ale ci wszyscy psi rodzice
  • Odpowiedz
@Wszystkooo_ ale idź być kłamliwym odpadem gdzie indziej.

Wyśmiewanie naukowca na podstawie wyrwanego z kontekstu zdjęcia z konferencji dotyczącej metodologii badań to zwykle sku**synstwo.

No ale czego się spodziewać po prawackim śmietniku odpadów bez szkoły, dla których jedyną wartościową szkołą jest uniwersytet chłopskiego rozumu?
JohnMcGlennon - @Wszystkooo_ ale idź być kłamliwym odpadem gdzie indziej.

Wyśmiewani...

źródło: temp_file7883951854275481189

Pobierz
  • Odpowiedz
@Wszystkooo_ tak tak, nic a nic nie widać, jaki był przekaz twojego posta xd

Nie mierz wszystkich swoją miarą.
A z wami nie ma najmniejszego sensu dyskutować w sposób cywilizowany z prostego powodu - nie jesteście ucywilizowani. Jedno wielkie kłamstwo i hipokryzja.
  • Odpowiedz
  • 0
@JohnMcGlennon: To ty mierzysz wszystkich swoją miarą. Musisz się bardzo mało cenić. Mówisz o jakichś nas i że nie da się dyskutować. To niedojrzałe. Potrzeba atakowana kogoś personalnie w taki sposób, bo ci się coś wydaje, świadczy o twoich brakach i niskim poczuciu własnej wartości. Chcesz się poczuć lepiej. Szczęśliwy człowiek nigdy nie będzie taki wredny dla innych, bo po prostu nie ma takiej potrzeby.

Teraz pokażę ci, jak powinien
  • Odpowiedz
@Wszystkooo_ wtedy się nigdy nie nauczycie tak podstawowej rzeczy, aby nie kłamać.

A twoja freudowska analiza ma tyle wspólnego z rzeczywistością, co większość twoich ķłamliwych wpisów. A poza tym jestem bardzo szczęśliwym człowiekiem. Może poza momentami gdy mam do czynienia z prawackim smietnikiem, niezależnie czy do niego należysz czy nie.
  • Odpowiedz
  • 0
Dlaczego ty mówisz do mnie w liczbie mnogiej?Jesteś komunistą i klimat wszedł za bardzo, czy co?

Gdzie ja skłamałam? Nie projektuj na mnie swoich uprzedzeń. Zesrałeś się brzydko pod postem sprzed kilku dni. Jesteś agresywny, chamski, myślisz dychotomicznie, szukasz wrogów i ewidentnie masz jakiś problem ze sobą. Teraz będziesz brnął i mi coś wpierał. Zawsze dzielisz wszystko na czarne i białe? Niczym się nie różnisz od prawaków, jesteś tak samo agresywny i
  • Odpowiedz