Wpis z mikrobloga

Pomyślałam sobie że od jakiegoś czasu robię sobie #looksmaxing i co nie co wiem na ten temat pomyślałam ,że może by się podzielić z #przegryw ,ale im dasz wiedzę i gotowy plan na tacy to i tak nie skorzystają. Zakryja się #depresja i tym ,że nie wygrali w puli genetycznej. Jakby to powiedzieć ja też nie i o dziwo dało się coś z tym zrobić XD chociaż wątpiłam bo miałam takie wady genetyczne(bo tego po prostu gorszymi genami nie da się nazwać) jak cofnięta szczęka,koslawosc kolan,wada postawy i wiele innych. Od kiedy zaczęłam zarabiać pieniądze i dbać sama o siebie to udało mi się to w miarę naprawić. Jak ktoś jest ciekawy to moje pokazać efekty typu normalny w końcu profil XD i jak to zrobiłam
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Charia: Żaden z moich największych problemów nie wynika z mojego wyglądu, masz dla mnie jakieś rady ciekawe? I co to znaczy zakryć się depresją, to poważna choroba, brzmisz jakbyś nie miała jeszcze nawet 18 lat.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@spierdocilaptor po pierwsze to zmień nastawienie. Odezwij się jak przeczytasz tyle książek co ja i poznasz podstawy psychologii. Bardzo wiele z problemów nawet psychicznych podświadomie wypływa z naszego wyglądu i odbioru przez społeczeństwo.Nie mówię konkretnie o tobie,ale takie są fakty. Looksmaxing to nie tylko zmiany fizyczne ale i psychiczne. Dotknij trawy idź na siłownię jedz dobre jedzenie nie mają tylko wpływu na sylwetkę ale cały organizm. W tym głowę o którą
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@spierdocilaptor okej gnij dalej w dole emocjonalnym i użalaj się nad sobą zamiast spróbowac. Właśnie o tym pisałam w poście. Prokrastynacja i nic nie robienie a użalanie się nad sobą to przecież świetne rozwiązanie.
  • Odpowiedz
@Charia: haha tutaj przegrywy nie chcą zmienić swoich skarpet, które już mają na sobie od miesięcy a ty masz nadzieje, że zrobią coś więcej xd. Oni chcą trwać w tej swojej nędzy i obwiniać wszystkich dookoła, bo wtedy nie trzeba się wysilać tylko można spokojnie siedzieć na garnuszku matki i chlać codziennie tanie piwska xd.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@StrangeWanderer niektóre rzeczy możemy skorygować ale nie naprawić całkowicie albo zmienić. Co do wzrostu jest kilka trików,ale to nie będzie różnica 15 cm a 3/4 cm przy dobrych wiatrach 5 cm . Jak chcecie następny post zrobię o wzroscie,ale myślę ,że face card jest ważniejszy. I chciałabym pierwszy post zrobić o szczęce,bo to był mój największy problem i myślę ,że właśnie rysy twarzy dodają więcej pewności siebie.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Trao właśnie o tym pisze wyżej,ale może znajdzie się chociaż kilka osób,którym pomoge,dam inspiracje czy cokolwiek xD
  • Odpowiedz
@Charia: haha, tak byłem w psychiatryku, biore leki, chodze na terapie ale jedyne co robie to uzalam sie nad sobą g---o o mnie wiesz to po co piszesz coś, nic nie wiesz jak wygląda świat jak złożone są niektóre problemy natury psychicznej... nie chce mi się z tobą gadać dodaje cie na czarno
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Szary_Anon masaże, oddychanie nosem,rozluźnienie powięzi która często jest mocno spięta, poprawa zgryzu, mewing. Będzie prawdobnie w następnym wpisie razem ze zdjęciami. Mi metamorfoza zajęła rok około
  • Odpowiedz