Wpis z mikrobloga

@GeDox: '' Zniszczyliśmy markę KTM nadprodukcją i problemami z jakością, a teraz musimy to naprawić ''

w ciągu ostatnich lat wielokrotnie tutaj pisałem o tym z czego 'problemy' z jakością wynikają, w niektórych modelach

widomix teraz najłatwiej jest zrzucić wszystklo na kryzys i spowolnienie gospodarcze, na przykład to że w czasach kiedy motocykle świetnie się sprzedawały to w---------y z produkcji silników do indii żeby produkowac jeszcze więcej i jeszcze taniej
  • Odpowiedz
@gaily: będą naprawiać sytuację zamykając resztę fabryk w Europie i przenosząc R&D do Chin i Indii? To musi się udać XDdddd
Trzeba być masochistą, żeby kupować KTMa. Już lepiej chińczyka, bo jakośc ta sama, a cena o połowę niższa.
  • Odpowiedz
@gaily:
Być może klientom nieco rozjeżdżała się narracja o marce premium produkowanej jednakowoż w Chinach i Indiach z typową dla tamtego regionu jakością za cenę premium?

Kto wie? Może też stylistyka za bardzo poszła w agresywny owadzi design?
  • Odpowiedz
Na początku roku kupiłem nowego Nordena 901. Miałem obawy ale przekonałem się bo gwarancję można przedłużać do 8 lat, jest gwarancja mobilności, no cóż mogę sobie pogratulować ;-)
  • Odpowiedz
@gaily: generalnie to, że w KTM nie jest kolorowo to wszyscy wiedzą.

Jednak nie mogę czytać o bankructwie, skąd to wymyślili? Oni są w restrukturyzacji, a to jest coś innego jednak.
  • Odpowiedz