Aktywne Wpisy
Eladraan +88
#ciaza Jesteśmy po badaniach prenatalnych. Wykazały wysokie prawdopodobieństwo chorób min. zespół Downa. Nie mogę się pozbierać po tym. Staraliśmy się o to dziecko ze 3 lata. Żona jest bardzo religijna, wierząca - najpierw, że dziecko to cud, teraz liczy na to, że dziecko będzie zdrowe. Ja nie mam takiego poglądu na to - co to za "cud" skoro będzie chore? "Masz tutaj upragnione dziecko, ale żeby nie było łatwo to

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- chlop jezdzi 20 letnim strupem, ale krytykuje i wysmiewa nowe samochody (oczywiscie to mu jedynie pozostaje, bo jest golodupcem) - nikt nie jezdzi starym gratem, bo moze
- silniki o pojemnosci kartonu od mleka TO SIE ROZLECA po roku!!!!! Miales? Jezdziles? Oczywiscie, ze nie, ale to nie przeszkadza zeby obsrywac ludzi po grupach fejsbukowych i im dogryzac,
- elektryk mikrofalowka - kuuuuura ja to moim Passatem w TDI robie NA SZCZALA (najwazniejsze, NA SZCZALA) 1500 kilometrow
- awaryjnosc w przypadku konkretnej marki: nie mieli, nie jezdzili, ale smaruja wysrywy i obrazaja ludzi, ze kupili g****, ze hehe z laweta w pakiecie.
A juz crème de la crème malego polaczka, to jest ublizanie innym, bo smieli kupic chinski samochod - to juz powaznie przechodzi ludzkie pojecie. W mozgu wioskowego glupka zachodzi przepalenie stykow, ze ktos wolal swieze auto, niz zajechany niemiecki szrot.
Wystarczy zajrzec pod dowolna recenzje polskiego kanalu o motoryzacji - takiego stezenia psychopatow i idiotow, to ze swieczka szukac.
#motoryzacja #samochody
@kimunyest95: otóż mógłbyś się zdziwić.
a to zwykła bzdura - to samo jest WSZĘDZIE.
źródło: 1000093870
Pobierz@kimunyest95: ja w sumie tak xD. Obecnie robię góra 200km miesięcznie. Totalnie nie czułem sensu wydawania więcej na 'normalne' auto. Z pozostałymi punktami totalnie się zgadzam. W przypadku elektryków bez trudu można znaleźć realne minusy, ale uczepiono się tego zasięgu.
Odnosilem sie do osob, ktore jezdza starym samochodem, a BARDZO by chcieli miec nowy / kilkuletni, ale ze nie moga sobie pozwolic, to musza innym naublizac zeby sobie poprawic samopoczucie.
@MistrzKowalski nie mam takich
@nieustawne_lustro: zasięg to dość istotna sprawa, bo samochód kupuję po to, żeby jeździć tam gdzie ja chcę, a nie żeby moje podróże odbywały się pomiędzy gniazdkami ładowarki. Widzę to po znajomych twarzach z pracy, którzy krążą po firmowym parkingu w poszukiwaniu miejsca z ładowarką (a elektryków i plug-inów z miesiąca na miesiąc przybywa, ładowarek nie), zamiast stanąć na swoim (przypisanym) miejscu i pójść do biura napić
Auto 3 rok śmiga bez problemów. Wszystko działa bez zarzutów. Wymiany jedynie elementów które się zużywają. Według speców z internetu, to w okresie 3 lat to pewnie ten silnik z 4 razy powinien być wymieniony xD
A jednak tak. I to nawet dwoma. O ile przyjąć, że 2012 to stary grat. Jakbym oba sprzedał, to spokojnie mogę od ręki kupić jakieś współczesne pudło w okolicy 200k, ale zwyczajnie nie chcę, bo nic ciekawego na rynku nie ma. No chyba że Giulię albo MX-5, ale to już miałem wcześniej.
A to, że nieustannie trafia się na durni p----------h o
Tak samo jest z ekranami - przecież nawigacja we wbudowanym ekranie jest fantastyczna, zamiast telefonu na przyssawce… Tak samo ze sterowaniem głosowym.
@kimunyest95: no ale kupujących chińskie auta należy wyśmiewać. Przecież to większe strupy niż te nasze 20-letnie ulepy xD
Mam w obu, oczywiście
@GandalfThePro: 3 lata to bardzo krótki okres, jeżeli ktoś wcześniej dbał to problemy mogą wyjść jak Ty nie będziesz.
Przede wszystkim trzeba patrzeć czy pasek się
@kimunyest95: akurat tu słusznie - chińskie samochody obecnie zajezdzaja europejski rynek korzystając z dumpingowych cen i rozwiązań specyficznych tylko dla nich - Polska która wbrew pozorom ma duży udział w
No ale beta testujcie, mnie widok wielowpustu w kierownicy Omody skutecznie wyleczył z chęci zakupu.
To, że ty wiesz o istnieniu tych marek od dwóch lat czy od roku nie oznacza, że produkcja ruszyła rok temu.