Wpis z mikrobloga

Społeczeństwo: wy przegrywy to chcecie tylko jednego i marzycie o nierealnym życiu!

Czego naprawdę chcą przegrywy:
-renty 3k, albo spokojnej pracy
-szarej myszki, byle by wierna była i gotowała dla jego
-brak problemów psychicznych
-akceptacji ze strony społeczeństwa
-usłyszeć choć raz "jestem z ciebie dumny"
-świętego tagu jak za dawnych lat świetności

Ehhh czy to tak wiele?
#przegryw
clarity-incel - Społeczeństwo: wy przegrywy to chcecie tylko jednego i marzycie o nie...

źródło: 7b907bcf046c6bf603203c030239ee7d

Pobierz
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@clarity-incel: renta 3k, albo łatwa praca (wnioskuje najniższa).
szara myszka, która będzie gotować.
A gdzie mieszkać? Sory, ale te 3k nie starczą na życie plus wynajem dla dwóch osób. No chyba, że różowa też będzie pracowała.
Czyli różowa ma pracować plus jeszcze usługiwać, czyli gotować codziennie, skoro gotuje to ona będzie robiła zakupy, bo będzie wiedziała co potrzebne. Z takim podejściem zakładam, że też ma sprzątać, szczególnie, że w 99% przypadków przegrywom nie
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: no jak nie będąc chadem stawia warunki jak największy chad, to co się dziwić?
Taka Julka, która by spełniała jego standardy ma do wyboru wygodne życie w stolicy czy innym więskszym mieście, albo usługiwanie i utrzymywanie przegrywa. Co Ty byś wybrał na jej miejscu?
  • Odpowiedz
@clarity-incel z tym "usłyszeć raz" to cope. Trzeba takie rzeczy słyszeć cały czas. Przykładowo ja raz słyszałem jak napalona kotka do mnie gada. "Zerżnij mnie, daj mi klapsa, podduś, ciągnij za włosy." Ja ją nazwałem "moją zdzirą". Takie coś trzeba słyszeć na CODZIEŃ a nie raz incydentalnie jak ja na całe życie (wegetację).
  • Odpowiedz
@Tyrande: dzień dobry, z tej strony Pani lekarz prowadzący, proszę zwiększyć dawkę leków dwukrotnie i w przyszłym tygodniu w końcu pojawić się w gabinecie
  • Odpowiedz
Czego naprawdę chcą przegrywy:

-renty 3k, albo spokojnej pracy

-szarej myszki, byle by wierna była i gotowała dla jego

-brak problemów psychicznych

-akceptacji ze strony społeczeństwa

-usłyszeć choć raz "jestem z ciebie dumny"
  • Odpowiedz
@clarity-incel:

renty 3k

A prawdziwym przegrywem jest ten, któremu się chciało skończyć szkołę, nauczyć czegoś, codziennie rano wstaje do roboty i przez pół miesiąca z--------a na swoje 3k, a drugie pół na twoją rentę.
  • Odpowiedz