Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

@mirko_anonim: ale że rodzina dziewczyny nie oddawała jej pierwszemu z brzegu zasrańcowi to ty wiedz. "Zapewniony dostęp", ROFL.
Problemem dzisiejszych czasów jest zdjęcie z kobiet odpowiedzialności za życie. Baw się,
Komentarz usunięty przez moderatora
Trzeba powtarzać taką narrację, bo wtedy można wszystkim którym się udało powiedzieć „a bo wtedy to było lepiej, teraz jest trudniej” i cyk, pora na CSa.
Pamiętajcie, siła pilla tkwi w tym żeby zawsze znaleźć zewnętrzne powody ( ͡° ͜
Also
@mirko_anonim: Prawdę piszesz, pojechałem 80km niby wszystko fajnie na spotkaniu, a po kilku dniach dostaje wiadomość, że jednak ona poznała kogoś w międzyczasie. To po uj ona mi zawraca głowę na spotkania. Strata czasu, paliwa itd. równie dobrze bym sobie mógł pograć czy pojechać nad jeziorko. Nikogo już nie szukam, pierdziele, randki to są jakieś
@darknightttt: nie mialby zadnego problemu z tym, ze nie zlapie zadnej wenery i zaden swiadek na jego slubie nie bedzie sie usmiechal
@mirko_anonim: bo to nie jest rzecz istotna? Jakieś wielkie p-------o stoi ci na drodze do szczęścia i grozi nożem?
@mirko_anonim: ale co ma fakt tego, że z roku na rok jest coraz gorzej do tego że komuś jednak się tam udaje i ma powodzenie?
ta logika to jest mniej więcej tak jakbyś mówił "po co narzekacie na inflacje, jak ja mam z roku na rok podwyżkę i też mam poduszkę finansową i mi
@Dietetyq: o to to.