Aktywne Wpisy
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz
Petsyk +1045

@Mmiko: Oj tak, trzęsę się i boję się.
Szczerze mówiąc to myślę, że te zarzuty okażą się kulą w płot albo nawet zaplusują w tego typu elektoracie. Patrz, przykład Trumpa.
Po pierwsze, to OP chyba nie wie, że prezydent nie startuje z list partyjnych xD Ba! Obejmując urząd, musi się wręcz ewentualnego członkostwa zrzec. Po drugie: to taka PRowo ubrana informacja pt. "patrzcie, ten nasz kandydat nigdy nie był w żadnej partii, na dobrą sprawę ciężko go nawet nazwać aktywnym politykiem. Ludzie nie lubią polityków. O potrzebie niezależności mówił nawet swego czasu Trzaskowski.
@
cóż za zaawansowana socjologicznie diagnoza xD Ludzie głosują na tych, których nie lubimy bo są źli/są głupi/są patusami.
@lewoprawo: