Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +128
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz
ordynarny_cham +235

źródło: niesamowite
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
"służbą"
(-‸ლ)
@noipmezc 25lat temu byłem na konsultacji lekarskiej w Warszawie gdzie najpierw dwoje lekarzy przez około 10min czytało dokumentację medyczną by po chwili padło:
"Coś tu nie gra, w dokumentach jest że masz amputowaną rękę"
Okazało się że dostali dokumenty kogoś o tak samo rzadko spotykanym nazwisku lecz różniącym się jedną literą ( ͡º ͜ʖ͡º)
kiedyś sprawdzałem wyniki z kolokwium z mechaniki płynów wywieszone na drzwiach gabinetu i jakie było moje szczęście gdy zobaczyłem że zaliczyłem. Później okazało się że to wynik innego studenta, który się tak samo nazywał jak ja, ale był na zaocznych więc nigdy go nie poznałem (ja oczywiście oblałem),
ale kiedyś miałem o wiele dziwniejszą sytuację, bo w raz jeszcze w liceum widziałem w sklepie typa, który miał na sobie
@noipmezc: ...