Wszyscy wiemy, że jak walenie konia, to tylko w pierwszy dzień świąt. A co Gracjan twierdzi na temat masturbacji u Pań? Czy dotyczą ich takie same zasady i charakter, czy jednak występują jakieś różnice?
A co Gracjan twierdzi na temat masturbacji u Pań? Czy dotyczą ich takie same zasady i charakter, czy jednak występują jakieś różnice?
@PawlaczBorzy: dołączam do pytania. Czy mam sobie przetrzepać ręcznie cipke tylko z zewnątrz, czy ma wjechać jakiś ciężki sprzęt do tasowania wnętrzności?
@boolProptestingCheatsEnabledtrue: Dlaczego wolno walić konia w pierwszy dzień świąt, ale nie w Wigilię, która nie jest świętem, więc chyba nie trzeba być wtedy takim pobożnym?
@boolProptestingCheatsEnabledtrue: Gracjanie, jezeli przez swieta zachlam morde i nie bede mogl odgracjanic mojego fiflaka to czy musze na nastepna okazje czekac do przyszlego roku czy np moge sobie ulzyc w sylwestra?
@boolProptestingCheatsEnabledtrue: Czy kultywowanie tradycji walenia konia w 1 dzień świąt przez wykopków z tagu famemma jest czymś co uraża charakterność i zasady Gracjana, czy wręcz odwrotnie wyzbywa się przez to kompleksów.
@PawlaczBorzy: dołączam do pytania. Czy mam sobie przetrzepać ręcznie cipke tylko z zewnątrz, czy ma wjechać jakiś ciężki sprzęt do tasowania wnętrzności?
Elo Gracjan
Ile procent siły uzyles na liscia w Marconia a ile procent sily uzywasz we wigilie na karpia .