Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +74
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +47
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

#polityka #polska
@KOLEGAMAMY: Poplulem monitor. Fajne masz poczucie humoru
Nawet zakladajac ze nawrocki nie zostanie podnieniony i wygra. Ty myslisz ze to bedzie silny i niezalezny prezydent bo pis nazywa go obywatelskim i bezpartyjnym? Serio? Miras zmien towar.
Ktokolwiek z pisu to bedzie dlugoopis 2.0 Trzasku tez bedzie dlugopisem 2.0. Jedynie sikor ma na tyle pozycje ze moglby "podskakiwac" jako prezydent. Zgadnij
@Jailer: OK Przekonamy sie za jakies pol roku :) (albo wczesniej). Umowmy sie. Ja sie postaram nie zapomniec i Ty tez sie postaraj - jak nie zapomnijmy to sie zawolajmy po fakcie zeby albo Ty mi albo ja Tobie powiedzial: a nie mowilem? :D
Deal?
źródło: image
Pobierz@Snowgoon: Iem natommiast wiem tez ze musze obnizyc poziom inteligencji do Twojego.
dlugopis oznacza ze podpisuje co mu swoi podloza. Ale NIEPODPISUJE CO MU PODLAZA INNI (bo swoi nie pozwalaja)
Dotarlo czy dalej za trudne? Moze lepiej nie idz glosowac?
@Snowgoon: Czegos nie zrozumial?