Wpis z mikrobloga

Polacy są tak głupi, że dadzą się nabrać na "bezpartyjnego" kandydata pisu i łykną jak pelikany propagandę o ekologii, tęczowych flagach i zdejmowaniu krzyży. Zobaczycie, Nawrocki wygra z Trzaskowskim. Tusk popełnił wielki błąd bawiąc się w prawybory i pozwalając motłochowi wystawić fajnego Rafałka zamiast Sikorskiego.
#polityka #polska
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@KOLEGAMAMY: bądź realistą, nie ma szans na prezydenta, który nie jest czyimś długopisem. Ogólnie wolałbym, żeby w Polsce rola prezydenta była taka, jak w Niemczech albo na Węgrzech.
  • Odpowiedz
czyli co, lepiej na czaska który będzie długopisem 2.0? XD

@KOLEGAMAMY: Poplulem monitor. Fajne masz poczucie humoru

Nawet zakladajac ze nawrocki nie zostanie podnieniony i wygra. Ty myslisz ze to bedzie silny i niezalezny prezydent bo pis nazywa go obywatelskim i bezpartyjnym? Serio? Miras zmien towar.

Ktokolwiek z pisu to bedzie dlugoopis 2.0 Trzasku tez bedzie dlugopisem 2.0. Jedynie sikor ma na tyle pozycje ze moglby "podskakiwac" jako prezydent. Zgadnij
  • Odpowiedz
@gorzki99: a wy co tacy przekonani, że będzie podmianka? Ludzie, pół roku do wyborów, a wam się wydaje, że znacie już wygranego czy przegranego. A po drodze wydarzyć się może wszystko, ktoś może się skompromitować i pogrążyć.
  • Odpowiedz
jestem pewny, że tego nie zrobią.

@Jailer: OK Przekonamy sie za jakies pol roku :) (albo wczesniej). Umowmy sie. Ja sie postaram nie zapomniec i Ty tez sie postaraj - jak nie zapomnijmy to sie zawolajmy po fakcie zeby albo Ty mi albo ja Tobie powiedzial: a nie mowilem? :D
Deal?
  • Odpowiedz
@Jailer według mnie krzyże mogą przesadzić o wszystkim Nawrocki ma pewne głosy w drugiej turze od Mentzena a szalę zwycięstwa mogą przeważyć starzy PSLowcy jeszcze urobieni przez swoich proboszczów. Nie zdziwię się, gdy tak będzie.
  • Odpowiedz
@gorzki99 jak miałby być długopisem, jeśli nie będzie prezydentem partii rządzącej? Tt w ogóle wiesz o czym piszesz? Gdyby Tusk wygrał 5 lat temu, to przez ostatnie lata nie byłby długopisem, tylko hamulcowym. I takie ameby mają prawa wyborcze
  • Odpowiedz
  • 0
@galicjanin: dokładnie, te krzyże mogą być gwoździem do trumny kandydatury Trzaskowskiego. Szkoda, że Tusk tego nie rozumie. Tu niestety wychodzi to, że PO to zawsze była partia dla ludzi z miast, którzy nie są tak religijni jak Polska powiatowa. Ale to w powiatach i na wsiach wygrywa się wybory prezydenckie.
  • Odpowiedz
jak miałby być długopisem, jeśli nie będzie prezydentem partii rządzącej? Tt w ogóle wiesz o czym piszesz?

@Snowgoon: Iem natommiast wiem tez ze musze obnizyc poziom inteligencji do Twojego.

dlugopis oznacza ze podpisuje co mu swoi podloza. Ale NIEPODPISUJE CO MU PODLAZA INNI (bo swoi nie pozwalaja)

Dotarlo czy dalej za trudne? Moze lepiej nie idz glosowac?
  • Odpowiedz
@Jailer w Wydarzeniach już mówili, że politycy KO mówią , że decyzja o zdjęciu krzyży była błędem i to może najbardziej obciążać Trzaskowskiego w kampanii.
  • Odpowiedz
@gorzki99 jak amebo ma podpisywać to co podłoży mu jego partia, jak jego partia nie ma szans przepchać nic jeśli nie ma większości. Ty poważnie nie kumasz jak to działa? Hahaha jaki zabawny cymbałek.
  • Odpowiedz