Aktywne Wpisy

fsfdjf +7
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

A jakie są jego „lewackie wybryki”?
@galicjanin: sprytne ale może 5 lat temu by to zadziałało. Teraz tę narrację można sobie w dooope wsadzić.
Wiadomo że większość koalicji wybierze Rafałka niż randomowego pisowca bo chodzi głównie o to by kontynuować ośmiogwiazdkowanie i odkręcanie deformy sądownictwa. Jak wygra Pisowiec to będzie jak jest czyli nijak
PIS wiadomo że po tylu latach prania łbów w
@gejuszmapkt: propaguje LGBT, woke i ekozamordyzm. Jest po prostu pariasem intelektualnym na zlecenie sami wiecie (((kogo))).
@userYGc4uxJzGewY: Owszem, chcemy blokować możliwości tych 2 zakłamanych złodziejskich partii. Problem? :)
@gejuszmapkt: poparcie dla LGBT, sct, zielonego ładu
@heartbroken: oprócz konfy. Gdy wyborców innych partii głosujących w drugiej na Dude było 5-20%, wyborców konfy było ponad 50%.
@heartbroken: obstawiam że 3/4 wyborców Konfy to zostanie w domu