Aktywne Wpisy

damianooo8 +91
#oszukujo #zalesie #inflacja #pizza
Nie mam nic do ludzi którzy kombinują z podatkami. Ale wkurza mnie moja fryzjerka, która z wizyty na wizytę bierze coraz więcej za strzyżenie. Obecnie 45zł (kilka lat temu 15zł). Jednak zawsze nalega na płacenie gotówką zamiast kartą, ostatnio jak chciałem kartą zapłacić to mi szeptem powiedziała że tylko gotówka.
I niech mi jakiś cieć z zaburzonym ego nie powie
Nie mam nic do ludzi którzy kombinują z podatkami. Ale wkurza mnie moja fryzjerka, która z wizyty na wizytę bierze coraz więcej za strzyżenie. Obecnie 45zł (kilka lat temu 15zł). Jednak zawsze nalega na płacenie gotówką zamiast kartą, ostatnio jak chciałem kartą zapłacić to mi szeptem powiedziała że tylko gotówka.
I niech mi jakiś cieć z zaburzonym ego nie powie
źródło: barber4-1202x800
Pobierz
#koronawirus Idąc na wybory, pamiętajcie ten obrazek. Ktoś od tusków też by się tu nadał, bo byli za tym samym.
źródło: 263826986_243213504448479_2750551806554902867_n-1024x577
Pobierz

#wybory #konfederacja #bekazpo #polityka
A jakie są jego „lewackie wybryki”?
@galicjanin: sprytne ale może 5 lat temu by to zadziałało. Teraz tę narrację można sobie w dooope wsadzić.
Wiadomo że większość koalicji wybierze Rafałka niż randomowego pisowca bo chodzi głównie o to by kontynuować ośmiogwiazdkowanie i odkręcanie deformy sądownictwa. Jak wygra Pisowiec to będzie jak jest czyli nijak
PIS wiadomo że po tylu latach prania łbów w
@gejuszmapkt: propaguje LGBT, woke i ekozamordyzm. Jest po prostu pariasem intelektualnym na zlecenie sami wiecie (((kogo))).
@userYGc4uxJzGewY: Owszem, chcemy blokować możliwości tych 2 zakłamanych złodziejskich partii. Problem? :)
@gejuszmapkt: poparcie dla LGBT, sct, zielonego ładu
@heartbroken: oprócz konfy. Gdy wyborców innych partii głosujących w drugiej na Dude było 5-20%, wyborców konfy było ponad 50%.
@heartbroken: obstawiam że 3/4 wyborców Konfy to zostanie w domu
@galicjanin: ale lewaki to są onuce i Trzaskowski nie jest tu wyjątkiem. Sam finansował agenta SB i jest za wprowadzeniem C40. Dalej Tusk nazywał rosyjskich gwałciciela wyzwoleńcami (conajmniej 2x). A wy dalej odwracacie kota ogonem.