Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1316
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +8
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

Pisałem, że za kilka miesięcy większość o tym zapomnie, cześć popatrzy na wykres i nawet nie sprawdzi co się stało wtedy i kupi po +300
Mirko śmiało się a nieliczni kupowali kiedy lala się krew.
+39%
#gielda #crwd
źródło: temp_file1614043851707997060
Pobierzźródło: ts9j9lwicx061
PobierzBardzo ładnie się w strzeliłeś z drugim zakupem gratuluję.
@wlodzimierz-liszajec: Kek, no życie wyłącznie za giełdowe to albo życie bardzo skromne, albo się ma naprawdę potężny portfel aktywów (także niegiełdowych).
Założenia: analityk-inwestor nie ma
@przegro_pisarz: na szczęscie nie ustrzeliłem dołka za pierwszym razem (a mało brakowało). Dzięki temu dobrałem jeszcze niżej, jeszcze wiecej :D
źródło: niestiety
PobierzPrzy 400 chyba znowu oddam.