Aktywne Wpisy

Minieri +277
Zieliński #ladnygol, Inter - Juventus 3:2
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
Mirror: https://streamin.link/v/432689f8
#golgif #golgifpl #mecz #inter #juventus #seriea #derbyditalia
źródło: ezgif-530f31f2e9ccbe49
Pobierz
roman_erotoman +53
w Polsce rozkręca się narracja, że Epstein był szpiegiem KGB. no ludzie xDDDD zagłębiłem się bardziej w te akta i całą sprawę i poza dziewczynami ze wschodu to tam prawie nic się nie przewija nt Rosji. w przeciwieństwie do Izraela od Ehuda Baraka do Roberta Maxwella i jej córki, poprzez wszystkich witzów, manów i steinów.
#epstein
#epstein
źródło: 3z2b7f0u3jjg1
Pobierz

Hej, mam około 300k oszczędności, myślę że gdzieś za 1/1,5 roku będę chciał szukać dla siebie mieszkania. Wiem że już teraz zyebalem że nie lokowalem tej kasy w sensowny sposób i sporo straciłem. Zastanawiam się z jakich instrumentów skorzystać żeby choć przez te najbliższe 1/1,5 roku zbytnio nie stracić przez to że pieniądze leżą na koncie. Myślałem o obligacjach skarbowych ale nie do końca jestem przekonany które właściwie byłby najbardziej sensowne w moim przypadku. Waham się między COI a TOS. Byłbym wdzięczny za jakąś sugestie. Myślałem też nad wrzuceniem części kasy na jakiś ETF, aktualnie mam ulokowane jakieś 5k - bo chciałem zoabczyc tak na próbę jak to działa.
#finanse #oszczedzanie #obligacje
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
jesli na rok to imo po prostu obligacje skarbowe i elo
Możesz rozważyć również przenoszenie między kontami oszczędnościowymi. W Pekao masz teraz 7% na 100k na 5 miesięcy, w ING 7% do 200k na 3 miesiące i takie oferty regularnie
@szucharles: Wybór Trumpa jest już wliczony w cenę SP500.
Wydziel sobie z tego 25k na poduszkę bezpieczeństwa i szukaj promocji bankowych na kontach oszczędnościowych, przerzucaj pomiędzy różnymi bankami i staraj się łapać jak najlepsze oprocentowanie.
270k wrzuć na TOS, masz pewny zysk ok. 1k za każdy przetrzymany miesiąc.