Aktywne Wpisy

goferek +700
Pora wyrzucić te pokraki z miast. Może kiepsko się prowadzą, oślepiają innych kierowców, za to są niebezpieczne dla pieszych.
#motoryzacja #sct
#motoryzacja #sct
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
malala777 +183
Ciekawostka - na aukcji WOŚP w tym roku można wylicytować przejażdżkę z biednym lekarzem na rezydenturze, który uzyskał PWZ rok temu. Auto niestety to tylko biedackie Porsche, na Lambo będzie musiał jeszcze przepracować z 2 lata. Aż nóż się w kieszeni otwiera jak człowiek musi oglądać takie upokorzenie i ubóstwo wśród nadludzi lekarzy - chyba trzeba jeszcze bardziej ograniczyć limity studentów medycyny.
#lekarski #medycyna #pracbaza #
#lekarski #medycyna #pracbaza #
źródło: dramat
Pobierz

Czy to jest po prostu podłość, czy próba oszukania siebie, że się nie jest urwą?
Spotkałem fajną miła dziewczynę w barze, zacząłęm ją podrywać, udało się całowaliśmy się, umówiliśmy się na randkę, ale, że wyszła nagle bez choćby do widzenia, nie pisałem do niej, bo pomyślałem, że jednak niechętna. Kilka tygodni później się dowiedziałem, że miała chłopaka, zerwali, bo koleżanka mu przekazała i teraz rozpowiada ludziom, że to ja jestem ten zły, bo ją upiłem(stawiałem jej, ale nie wlewałem jej do ust xd) naobiecywałem jej, a potem olałem, tylko, że jakbym wiedział, że ma chłopaka, to żadna rzecz by się wydarzyła. Teraz to chyba trzeba pytać na początku, bo nie wiadomo #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Mi się nawet z ludźmi nie chcą gadać bo się zachowują jak dzieci w tych czasach , znam naprawdę mało osób które umieją powiedzieć "przepraszam o-------m/ am"
źródło: temp_file7987124908424943590
Pobierz