Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +202
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Czy to jest po prostu podłość, czy próba oszukania siebie, że się nie jest urwą?
Spotkałem fajną miła dziewczynę w barze, zacząłęm ją podrywać, udało się całowaliśmy się, umówiliśmy się na randkę, ale, że wyszła nagle bez choćby do widzenia, nie pisałem do niej, bo pomyślałem, że jednak niechętna. Kilka tygodni później się dowiedziałem, że miała chłopaka, zerwali, bo koleżanka mu przekazała i teraz rozpowiada ludziom, że to ja jestem ten zły, bo ją upiłem(stawiałem jej, ale nie wlewałem jej do ust xd) naobiecywałem jej, a potem olałem, tylko, że jakbym wiedział, że ma chłopaka, to żadna rzecz by się wydarzyła. Teraz to chyba trzeba pytać na początku, bo nie wiadomo #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Mi się nawet z ludźmi nie chcą gadać bo się zachowują jak dzieci w tych czasach , znam naprawdę mało osób które umieją powiedzieć "przepraszam o-------m/ am"
źródło: temp_file7987124908424943590
Pobierz