Aktywne Wpisy

Paszczakova +47
Przyjdzie dziś paczuszka
źródło: 1000001962
Pobierz
Megasuper +87
No jak tam ocieplenie klimatu? Już się spaliliście? Gdyby to był najcieplejszy maj to pewnie byście trąbili wszędzie że to już apokalipsa. A jak jest najzimniejszy to wszyscy milczą bo nie pasuje do narracji oszołomów #klimat #ekologia #ocieplenie
źródło: temp_file5636405472127892459
Pobierz

Około 19:30 dostałem powiadomienie na telefon. Był to mój kierownik na naszej grupie na WhatsApp, dodał o mnie wzmiankę że musi do kogoś zadzwonić bo na grupie nie może pisać bo ja na niej siedzę(specjalnie mnie zawołał żebym to widział). Od razu usunąłem się z grupy oczywiście żeby mógł sobie pisać. Dalej jest to co widać na zdjęciu. Dodam tylko że jest to moje pierwsze L4 od chyba trzech lat(ostatnie było jak złamałem rękę). Po tym co napisał zadzwoniłem do właściciela firmy w sprawie traktowania mnie. Umówiliśmy się na rozmowę na poniedziałek, mam pokazać wszystkie nasze rozmowy na moim zwolnieniu, a na tą chwilę doradził zablokowanie go wszędzie gdzie to możliwe. #pracbaza
źródło: IMG_20241121_052632
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Ravau23: No typowy polaczek lepiej podkulic ogon i dac sie j---c xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ravau23: To ja witam w zyciu, mozesz podpatrzec jak dorosli ludzie w cywilizowany sposob rozwiazuja swoje problemy.
@Ravau23: Uleglosc to jest wlasnie przyzwalanie na bycie burakiem w stosunku do swoich podwladnych.