Aktywne Wpisy

Afrobiker +544
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz
piotre94 +669

Jak to podpiąć samemu, dam radę? Mam w dwóch pokojach założone przez firmę ale została mi jedna kompletna jednostka z wymiany i bym sobie ją powiesił. Umiem ogólnie rzeczy robić w domu, zrobiłem wodę, prąd, nawet trochę gazu. Ale nie wiem czy coś specjalnego trzeba do klimy. Jakby ktoś się znał to napiszcie.
#remont #pytanie #remontujzwykopem #klimatyzacja #diy #budownictwo #budujzwykopem
Robienie samemu nie jest niczym zlym A zamontowanie klimy niczym niezwyklym. Ale jakies podstawy trza miec. No i material oraz narzedzia.
Mialem krotki epizod w firmie gdzie montowalem klimy.
@AltCtrlSpace: No i widzisz... Odpusc sobie :)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeśli jest już nabita gazem, to jeśli nie przekraczasz mocno zalecanej długości przewodów to zostaje tylko odciągnięcie powietrza i wilgoci. Do tego potrzebna pompa podciśnienia. I to jedyna w sumie specjalna rzecz (w założeniu że masz zarobione końcówki przewodów)
Przecież napisał że ma dwie jednostki i to będzie niezależne