Aktywne Wpisy
kopartka +23
settew 0
Wyjazd za granicę do Holandii/Niemiec w celu oszczędzenia pieniędzy na zakup mieszkania ma sens? Obecnie pracuje w Polsce jako spawacz za 5k miesięcznie ponieważ mam jeszcze mało doświadczenia ale może znalazłbym firmę gdzie wzięli by kogoś z małym doświadczeniem.
#pracbaza #holandia #niemcy #emigracja #pracazagranica
#pracbaza #holandia #niemcy #emigracja #pracazagranica

#stalker #stalker2 #gry #pcmasterrace
źródło: Screenshot_2
Pobierz@koronawirus: czyli masz bodajże realną rozdzielczość na poziomie 1440p. No nieźle jak na kartę która kosztuje 5500 zł i którą ma może z jeden procent użytkowników
źródło: Zrzut ekranu 2024-11-20 230753
PobierzU mnie jest super...chyba ze nie. Momentami płynność spada do poziomu praktycznie niegrywalnego tak na moment. Jak spada na dłużej to odpalenie PDA pomaga...
13900K 64GB ram i RTX3070Ti więcsprzęt nie jest problemem. Wydaje mi się ze jakiś efekt generuje ten problem. Pewnie będzie łatka.
źródło: obraz
Pobierz@koronawirus: grafika jest renderowana w 1440p i rdzenie tensor skalują obraz do 4k. Argument nie dotyczył jakości DLSS a tego, że na topowej karcie grasz w 1440p i mówisz, że gra jest dobrze zoptymalizowana xD
Na tej karcie przy takiej grafice to powinieneś mieć 200+ fpsów w 1440p a ze 100+ w prawdziwym 4k
Poza tym 5k to można uznać za dużo na 3 dniowy wyjazd gdzieś, a nie kartę, która już ma 2 lata i od premiery każdą grę ciśnie na ultra bez problemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Akuzativ94: w twoich projekcjach, sprawdziłem w steamchartach i 4080 ma mniej niż jeden procent, 0.74%, z super jak podliczysz to wyjdzie może 1.5% czyli półtora osób na sto graczy ma takie
@koronawirus: aż DLSS.
xDDDD no miałeś powiedzieć, że pierdziele głupoty a mi przyznałeś rację. różnica jest taka, że jak masz 4k to masz 4k a jak masz 4k quality dlss to masz 1440p skalowane do 4k xD taka różnica, karta się dużo mniej poci bo tak naprawdę renderuje w niższej rozdzielczości i oddzielne rdzenie to upscalują.
@Akuzativ94: warszawka to nie cały świat xD
patrząc na statystki