Aktywne Wpisy

Co w sytuacji, kiedy kobieta zarabia więcej w związku? Jak się z tym czujecie?
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
Jaka różnica zarobków między kobietą a mężczyzną może doprowadzić do rozpadu związku:
- 1-2 k 28.1% (201)
- 3-4 k 10.5% (75)
- 5-7 k 12.3% (88)
- 8-10 k 5.3% (38)
- powyżej 10 k 43.9% (314)

Ukiss +95
Perełki z rejestru PESEL, część 2!
Męskie:
* Luidżi (2 osoby)
* Leczysław (6)
* Stanimierz (2)
Męskie:
* Luidżi (2 osoby)
* Leczysław (6)
* Stanimierz (2)

Hmm... nie wiem od czego zaczac, moze tak: mam 28lat, mam mieszkanie na kredyt, mam super dziewczyne, mam prace, gdzie zarabiam sporo - 13k netto, ale nie daje mi ona zadnej satysfakcji, oprocz silki i biegania nie mam innego hobby, ani gry na kompa, ani jakies dodatkowe aktywnosci, caly czas jestem znudzony, czy to moze byc kwestia przebodzccowania? moja codziennosc to praca, silka / bieganie, gotowanie, zakupy, youtube / tiktok, sen. Nie lubie nawet ogladac filmow czy seriali bo sie nudze ... nie wiem o co chodzi, ale zaczyna mnie to meczyc, chcialbym robic cos kreatywnego, co po pracy bedzie mi sprawialo przyjemnosc i satysfakcje. Jak sobie znalezc jakies hobby czy zainteresowanie? Czy to moze poczatek deprechy (mam juz tak od okolo 1.5roku).
#pasja #hobby #depresja #psychologia #psychika #zycie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Może mieć różne przyczyny. Stres, wypalenie jest jedną z nich. ADHD/ADD, dystymia, depresja, depersonalizacja-derealizacja, zaburzenia lękowe jak i zaburzenia hormonalne (najważniejsze testosteron i tarczyca). Nie można też zapomnieć o przyczynach psychologicznych, a te mogą być różne, ale tutaj moja wiedza się raczej kończy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero