Aktywne Wpisy

diamondhands +16
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane
mcsQ +16
poprosiłem Gemini aby pomogl mi zmigrowac dane z jednej bazy do drugiej, excel do JSONa. Patrze co tam wyplul i mowie k---a cos tu mi nie gra polowa danych, a ten: XD. J--a _ NY uwazajcie z tym AI.
#ai #gemini #programista15k
#ai #gemini #programista15k
źródło: image (6)
Pobierz

źródło: temp_file528091555384441882
PobierzProblem jest w was.
Ja nigdy nie miałem większego powodzenia niż w tym wieku mimo że na lata wypadłem z puli randkowej przez długi związek. Może to być kwestia tego że wielu ludzi od 25 w górę powoli zaczyna odpuszczać dbanie o siebie i zwyczajnie bardzo łatwo wybić się ponad przeciętność. Jak jesteś fajnym, ciekawym człowiekiem, to ty
źródło: redpillowiec
PobierzPo prostu pozostaje próbować w różnych miejscach i
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
No ale sam jestem też wyższy niż niższy i mam większy wybór. I tak jesteś wyższy od większości kobiet i w realnym świecie to wystarcza. Wyjdź na ulicę i zobacz ilu chłopa w twoim wzroście chodzi z dziewczynami/żonami pod rękę, bo w internecie wyczytasz tylko że "its over dla chłopa".
Nie musisz podawać wzrostu na apkach, ale jak ktoś
Wyjdź na ulicę i zobacz ilu chłopa w twoim wzroście chodzi z dziewczynami/żonami pod rękę, bo w internecie wyczytasz tylko że "its over dla chłopa".
@bulbulator90: jeżeli nieironicznie używasz przegrywskiego slangu to ja się nie dziwię rozmiarom twoich sukcesów. Może i masz mięśnie, ale psychicznie to wyglądasz jak niżej i ludzie to wyczuwają.
źródło: VCRQsSM
Pobierz