Wpis z mikrobloga

Czy Revolut zawsze tak długo przetwarza przelewy wychodzące do innych banków (po raz pierwszy na dane konto), czy tylko dzisiaj tak jest i mam pecha? Robicie zwykłe przelewy z Revolut, albo na kartę? Ile taki przelew Revolut normalnie przetwarza, bo chyba nie pół godziny, wywalając do ekranu logowania co 10 minut? #revolut #bankowosc
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ile taki przelew Revolut normalnie przetwarza, bo chyba nie pół godziny, wywalając do ekranu logowania co 10 minut?

@manny24: z reguły szybko, ale zdarza się kilka, a chyba nawet kilkanaście godzin.

Robicie zwykłe przelewy z Revolut, albo na kartę?

@manny24: czasami robię, ale ogólnie to rzadko, bo nigdy nie wiadomo jakiego systemu użyje. Raz idą Ekspres Eliksiren i są w 4 s, a drugi raz SWIFTem i idą
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ShortyLookMean Dzisiaj zdałem sobie sprawę, że jak chcę szybko przerzucić środki z jednego konta na drugie to albo ten przelew na kartę z innego banku, ale niestety z jakąś prowizją 1% (konto Standard) od kwoty transakcji (dzisiaj się ta metoda udała), albo wypłata gotówki z karty Revoluta w bankomacie i wpłata w bankomacie kartą z drugiego banku (za darmo, ale do tego trzeba doliczyć ewentualne koszty przewalutowania na koncie). Zwykły przelew
  • Odpowiedz