Aktywne Wpisy

DarthRegis +430
Never gonna give you up, never gonna let you down
źródło: 568345804_3277212312432587_176385075326835094_n
Pobierz
InnyWymiar90 +211
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 568345804_3277212312432587_176385075326835094_n
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@bregath: no właśnie, w twojej opinii. Zamykam dyskusję.
Dlatego faktycznie lepiej nie mieć dzieci. Teraz to takich szurów naprodukują w tych szkołach, że dzisiejsza tiktokawa młodzież będzie się nam wydawać intelektualistami XD
@GeraltRedhammer: Nie ma. Część z tego materiału powinna być omawiana na lekcjach biologii czy informatyki (wyszukiwanie informacji).
@WinstonWolf: dzięki za wkład w dyskusję! Bez Twego udziału ta cała rozmowa by nie miała sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bregath: W sensie zna prawdę, że para wodna jest silniejszym gazem cieplarnianym od CO2 oraz to, że poziom CO2 podawany w mediach brany jest ze stacji umieszczonej obok krateru czynnego wulkanu? :)
@bregath: Polega na tym, że na wszelki wypadek spitalasz na zachód po 18 roku życia, tam wyrabiasz sobie z czasem obce obywatelstwo, kupujesz auto, wracasz do Polski i w każdej chwili jesteś gotowy zwiać przez mobilizacją. Co wygrałam? :)
@lavinka: nie, ale przynajmniej będzie wiedzieć, że wszelkie badania, które mogłyby zasugerować zupełnie inny przebieg wydarzeń będą uznane za "informację nieprawdziwą" ;)
@bregath: Te zrobione na zlecenie i opłacone przez firmy, które zamawiają gotowy wynik? ;)
A facet niby dlaczego ma ginąć i po co?
@lavinka: nie ma znaczenia czy opłacone czy nie. Jakakolwiek odmienna opinia na tematy obecnie akceptowane to proszenie się o bana na granty, uczelnie, czasopisma i publiczną aprobatę :)
@lavinka: nie wiem. Osobisćie nie mam zamiaru brać udziału w wojnie, nawet gdyby jeszcze dzisiaj wybuchła. Ten kraj