Aktywne Wpisy

Ana77 +36
Leże w łózku z kotem i ryczę. Z wieloma rzeczami sobie w życiu poradziłam, ale wykańcza mnie psychciznie, że nikt mnie nie chciał. Tak mi to zryło psychikę, że boję się nawet wrzucić zdjęcie na aplikację randkową.Jak mam kogoś poznać jak wstyd mi za swoje życie?
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę
Samotność jest trudna, wszystkie radości smutni dzielisz tylko ze sobą.Nie ma tego jak rozpracować i rozładowac całe napięcie przeżywając to z kimś.
Słyszałam, że życie w pojedynkę

W nowy rok nakryłem swoją byłą z innym typem w mojej k---a chacie, w-------m ja z chaty - zerwaliśmy po 4.5 roku. Teraz widzę, że poleciała z jakimś frajerem na wakacje na które miała lecieć z koleżankami XDD śmiać się czy płakać

Czy uważasz że pasjonaci programowania psują rynek poprzez
- masowe doszkalanie się po godzinach, wymaganie bycia nudziarzem = pasjonatem IT
- normalizacje doszkalania za darmo (pracodawca nawet nie płaci ani nie kupuje ksiązek/kursów, leci z własnej kasy)
- cięższe rekrutacje przez równanie wymagań dla zwykłego kowalskiego do poziomu pasjonata za te same stawki
Czy pasjonaci psują zawód programisty?
Komentarz usunięty przez moderatora
W między czasie programista
-przymus nowych metod kładzenia kafelków w różnych systemach pracy
-code review w sensie weź no heniek
im mniej pasjonatów, tym łatwiejsze rekrutacje i większa kasa, bo pasjonaci zaniżają swoje stawki gdy widzą fajny projekt