Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +174
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Wcześniej musiałem tarmosić mojego kapucyna minimum raz dziennie, a często to było po 2 razy dziennie. Jak trafiła się partnerka to robiłem po 2-3 rundki i jeszcze nad ranem rundka.
Teraz przestałem odczuwać podniecenie aż w takim stopniu. Chodzę na randki i nie odczuwam takiego podniecenia. Masturbuje się może raz w tygodniu, i to wszystko. A jak się trafi dziewczyna to jedna rundka i to tyle. Potem moje podniecenie totalnie spada i nie mam już ochoty na nic więcej.
Ogólnie badałęm testosteron z kilka miesięcy temu to był coś koło 450. Badałem kilka razy testosteron i zawsze miałęm na poziomie 400-500 (nie pamiętam jednostek)
Zastanawiam się czy to przez fakt że już mi stukneła trzydziestka, i to raczej normalne, czy jednak nie jest to coś normalnego? Pytanie, jak wy macie?
#s-x #silownia #testosteron #zdrowie
A jak u Ciebie z samopoczuciem psychicznym? Pojawił się większy stres, zmiana otoczenia?
Śmiganie raz w tygodniu to zupełna przeciętność - ja bym się nie obawiał tym bardziej, jeśli teścia masz w normie