Aktywne Wpisy

32cm +543
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

Jak ja się cieszę że wprowadzili te niedziele niehandlowe, bo to pomogło dostrzec pewne patologiczne zjawisko wśród przeciwników tego zakazu. Wszyscy płaczą że handel dostał specjalne przywileje a nie na przykład gastro, muzea czy służby ale sami najczęściej pochodzą z kasty świętych krów typu zawody biurowe czy nauczyciele którzy sami w życiu niedzieli nie przepracowali i cieszą się od lat przywilejem posiadania dwóch wolnych dni w tygodniu.
Ci egoiści mają wielkie pretensje do handlowców że potrafili wywalczyć korzystne dla nich przepisy, a jestem bardzo ciekawy gdyby wprowadzić niedziele pracujące dla wszystkich, absolutnie wszystkich łącznie z nauką szkolną również w weekendy (czego jestem gorącym zwolennikiem). Kwik kasty wybranych byłoby słychać aż w Kalifornii xD
I nie mówcie że można sobie zmienić pracę. Dobrze wiecie, że dla wielu ludzi handel to właśnie jedna z niewielu możliwość oprócz gastro czy produkcji i po prostu bardzo byście chcieli dalej korzystać ze swoich przywilejów i wykorzystywać lud pracujący, który nie ma takich możliwości jak wy, jaśniepany, zasrani dekle którym po prostu lepiej wyszło w życiu.
Proletariusze wszystkich krajów łączcie się!
#antykapitalizm #pracbaza #polska #kolchoz #robpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
Sporo polaczków to żałośni egoiści, nie pojmujące za grosz wyższych wartości jak te które przyczyniły sie do tworzenia konstytucji hieny.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Sam jestem fizolem i z solidarności dla innych ludzi unikam.
Ja tam nie mam co robić, więc jak mam długi weekend, to się nudzę, bo bym już sobie wrócił do roboty. Wiem też o