Wpis z mikrobloga

• 0
@Bruteno1 na razie nic nie wiadomo, ja bym zgadywał że zostanie jako sponsor tytularny ale prezes będzie inny, nawet jeśli to Witek będzie rządził zza pleców xD
  • Odpowiedz
@jajuznieskacze: Na pewno taki Ellis byłby pewniejszy. Może próbowali takiej opcji ale nie mogli się dogadać co do kasy, a Zagar szukając rozpaczliwie gdziekolwiek miejsce, by już całkowicie nie zostać u nas zapomnianym, zgodził się na jakiś mega motywacyjny kontrakt.
  • Odpowiedz
@tomasz-kalucki zastanawia mnie za co chce kupić sprzęt, w tamtym roku nie jeździł więc pewnie nie zarobił, Tarnów pewnie też mu nie sypnął milionami, więc zostały mu stare silniki na których jeździł dwa lata temu, a poziom w lidze wzrósł, więc obawiam się że 3 pierwsze mecze i będzie szukanie innych opcji za Zagara
  • Odpowiedz
@jajuznieskacze: Nie no myślę, że przez całą karierę zarobił tyle, że na jakiś nowy silnik jeszcze go stać :) a jak będzie dawał radę, to tam Tarnów widząc jakąś szansę na utrzymanie, na pewno go wesprze.
Ale równie dobrze może być i tak jak Ty mówisz.
Chociaż może być też tak, że zobaczą, że i tak spadają, to sobie odpuszczą szukania zastępstwa i dadzą mu dojechać albo będą go zastępować
  • Odpowiedz