Wpis z mikrobloga

@walokid nie chce mi się już robic wykładu o różnicach kulturowych , dlaczego tak mało wydają itp itd ale gdyby żyli jak Polacy to może i by wydawali więcej , oni poprostu traktują jedzenie jak środek to przeżycia nie przyjemność żadna
To tak jakbym miała komuś zacząć tłumaczyć czemu Niemcy po każdej wiadomości pisza LIEBE GRÜSSE np swoje imię i nazwisko mimo że masz ich zapisanych
  • Odpowiedz
  • 0
@Linnior88: Odwołujesz się do jakiś skrajności. Idąc tym tokiem myślenia to w pl też da się przeżyć za 150zł jedząc 3 posiłki dziennie. Ale tak się długo nie pociągnie.
  • Odpowiedz
@walokid

@Linnior88: Odwołujesz się do jakiś skrajności. Idąc tym tokiem myślenia to w pl też da się przeżyć za 150zł jedząc 3 posiłki dziennie. Ale tak się długo nie pociągnie.

Ile razy mam mówić że to są normalne posiłki które zawierają wegle , mięso , warzywa nawet słodycze
Ja teraz na 2 tygodnie wydalam 100 euro i to jeszcze z jakąś drobną chemia , to co mam sobie homara
  • Odpowiedz
@Ulic_Qel_Droma

@Linnior88 a mnie r---------a, że niemiecki lidl jest grubo tanszy od polskiego

Netto i Aldi są jeszcze tańsze ale do netto nie chodzę bo tam ciapatti
Ja ogólnie chodzę do wszystkich sklepów nawet tych droższych w zależności co potrzebuje albo co mi się sprawdza
Akurat moje ulubione cuksy są w tym tańszym
  • Odpowiedz