Aktywne Wpisy

Brody co prawda nie mam, ale znajomy namówił mnie żebym poszedł kiedyś do barbera zamiast do mojej fryzjerki. No to przeklikałem paru popularnych w okolicy, i pytam was, czy komuś przypadkiem sufit na łeb nie spadł? X D 100 złotych za najzwyklejsze strzyżenie, to już nie jest strzyżenie włosów tylko golenie frajerów, tak wiem Pan Pciembiorca ma koszty, ta sama sytuacja co w gastro xD
#pieniadze #zalesie #
#pieniadze #zalesie #

źródło: baobao
Pobierz
b_oski +67
Thuja, zwana także żywotnikiem, cmentarnym zielem lub po prostu chujem to jeden z niewielu gatunków krzewów, którymi gardzę i przeciwko sadzeniu którego prowadzę osobistą krucjatę od wielu lat.
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w
Zarówno pochodzący z Ameryki żywotnik zachodni, jak i azjatycki żywotnik wschodni (oraz dziesiątki ich odmian i krzyżówek) są w Polsce, z nieznanych powodów, bardziej popularne niż paczkomaty, p-----c domowa, radość z cudzego nieszczęścia, skoki narciarskie oraz bilbordy na zakopiance.
Thuje w dużych grupach, sadzone zazwyczaj w

źródło: comment_1651166724JRrqxCaar2UpV5MdFGM7k1
Pobierz
#niemcy #emigracja #logikarozowychpaskow
źródło: grubaBaba
PobierzZa to laska z USA wydaje ponad dwa razy tyle bo pewnie kupuje miesko, warzywa a to juz kosztuje.
@o__0: jej partnerka jest po lewej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Ulic_Qel_Droma: Nie. Po prostu warzywa i owoce w porównaniu do innych rzeczy w Stanach Zjednoczonych są stosunkowo drogie, aczkolwiek to też nie jest w taki sposób jak starają się to nam przedstawić w Europie na przykład czasami, że jest tak drogo, że się nie da.
Czemu oskarżasz kogoś o kłamstwa jak nie mieszkasz za granicą ? Jak robisz zakupy w delikatesach typu edeka to może wydać i 600 na msc ale jak chodzisz do Aldi lidla Penny to za 200 można się luks nazrec
Głodna nie chodzę niedowagi nie mam
Jak się
Mieszkałeś kiedyś w Niemczech ? Raczej chyba nie a ja mieszkam i normalnie da się wyżywić za to
Poprostu polak nie wie co to niemiecka gospodarność
Jeśli 150 na samo żarcie to na luzie , chyba że jak chemia itp no to 200-250 trzeba
Ja za ostatnie
Nie poprostu was w Polsce dymają na cenach albo się mocno przejadacie
Jak ważyłam 55 kilo i mało jadłam to i 30 euro starczało na tydzień
Przykładowe zakupy z dzisiaj : płyn do naczyń 1,20 , serek na kanapki 1 euro , chleb 1,50 , uwaga rozpusta łosoś w plastrach 4 euro , mleko 1
@Linnior88: Mieszkałem.
Wątpię albo robiłeś zakupy w jakichś najdroższych sklepach typu edeka , nie wiem ja wydaje więcej trochę niż ona a mam nadwagę
A ja uważam że jak ktoś nie je jak kombajn to można normalnie jeść za tą kwotę ,
Ja poprostu mówię że się da , bo walokid pisze że posiłek to 1,50 no ale najtańszy chleb już się zaczyna za 1,20 a nie
Woreczek ziemniaków na promce za 1,40 i ile zjesz
Niemcy mają jobla żeby mało jeść i uważają że Polacy jedzą porcje jak świnie
Już nie mówiąc o tym że większość Niemców nie gotuje sobie