Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +719
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
bartlomiej_rakowski +249
Update wpisu. Ja już załadowany po dach, cały tył z*!£%&$y butelkami wzdłuż i wszerz xD Około 21 odjazd.
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
#kaucja #systemkaucyjny #butelki #butelkizwrotne #butelkipet
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

#niemcy #emigracja #logikarozowychpaskow
źródło: grubaBaba
PobierzZa to laska z USA wydaje ponad dwa razy tyle bo pewnie kupuje miesko, warzywa a to juz kosztuje.
@o__0: jej partnerka jest po lewej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Ulic_Qel_Droma: Nie. Po prostu warzywa i owoce w porównaniu do innych rzeczy w Stanach Zjednoczonych są stosunkowo drogie, aczkolwiek to też nie jest w taki sposób jak starają się to nam przedstawić w Europie na przykład czasami, że jest tak drogo, że się nie da.
Czemu oskarżasz kogoś o kłamstwa jak nie mieszkasz za granicą ? Jak robisz zakupy w delikatesach typu edeka to może wydać i 600 na msc ale jak chodzisz do Aldi lidla Penny to za 200 można się luks nazrec
Głodna nie chodzę niedowagi nie mam
Jak się
Mieszkałeś kiedyś w Niemczech ? Raczej chyba nie a ja mieszkam i normalnie da się wyżywić za to
Poprostu polak nie wie co to niemiecka gospodarność
Jeśli 150 na samo żarcie to na luzie , chyba że jak chemia itp no to 200-250 trzeba
Ja za ostatnie
Nie poprostu was w Polsce dymają na cenach albo się mocno przejadacie
Jak ważyłam 55 kilo i mało jadłam to i 30 euro starczało na tydzień
Przykładowe zakupy z dzisiaj : płyn do naczyń 1,20 , serek na kanapki 1 euro , chleb 1,50 , uwaga rozpusta łosoś w plastrach 4 euro , mleko 1
@Linnior88: Mieszkałem.
Wątpię albo robiłeś zakupy w jakichś najdroższych sklepach typu edeka , nie wiem ja wydaje więcej trochę niż ona a mam nadwagę
A ja uważam że jak ktoś nie je jak kombajn to można normalnie jeść za tą kwotę ,
Ja poprostu mówię że się da , bo walokid pisze że posiłek to 1,50 no ale najtańszy chleb już się zaczyna za 1,20 a nie
Woreczek ziemniaków na promce za 1,40 i ile zjesz
Niemcy mają jobla żeby mało jeść i uważają że Polacy jedzą porcje jak świnie
Już nie mówiąc o tym że większość Niemców nie gotuje sobie