Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć, jak bardzo zmienił się Wasz związek po 2 latach i po mieszkaniu razem?

Ja mam wrażenie, że u nas jest raz lepiej raz gorzej i dużo zależy od samopoczucia. Czasem faktycznie jest mi przykro, że już nie ma tyle słodyczy, tyle uśmiechu wobec siebie i tyle rozpieszczania, ale z drugiej strony czasem to wraca w lepszym czasie i jest dobrze. Ja też mam jakiś bardzo kiepski okres zdrowotnie, a mój facet zwyczajnie nie lubi słuchać o moich objawach i lekarzach, wiec pewnie to trochę go zniechęca. Moje libido jest na 0 poziomie od 8 miesięcy i szukam cały czas przyczyny, więc de facto bliskość nas nie zbliża i choć on nie jest zupełnie zdrowy w tym temacie to chciałby mi sprawić przyjemność. Może to by nas zbliżało… Mam wrażenie, że wkradła się do nas jakas depresja. Kiedyś często gdzieś wychodziliśmy, spędzaliśmy czas nawet na bilardzie czy w muzeum, a teraz jest takie nic praktycznie. Jak ja zaproponuje to on na to przystaje, ale mam wrażenie, ze jest to z przymusu. Ogólnie rzecz biorąc to mu zależy, stara się w jakimś stopniu i mnie wspiera. Czasem się zastanawiam czy to ma tak wyglądać czy coś wyparowało. Dodam, że chłop jest informatykiem i uwielbia grać w gry i siedzieć przed kompem wiekszośc czasu. Nie wydaje mi się, że za mną tęskni jak mnie nie ma. Tęskni faktycznie jak wyjeżdża na kilka dni miesięcznie do pracy na miejscu i lokuje się u rodziców. Wiem, że mogłabym się bardziej postarać, mogłabym być lepszą partnerką tylko czy to po 2 latach ma sens?
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: połowa z tych rzeczy dzieje się w twojej głowie
- on się zgadza ale mam wrażenie że z przymusu
- mam wrażenie że nie tęskni za mną jak sobie siedzi przy kompie
itd
w takich warunkach nawet jeśli on pozytywnie reaguje, to ty sobie budujesz historię że nic z tego nie będzie
i tak działasz ("reagujesz" - ale na własne wyobrażenia) że to może się stać samospełniającą
  • Odpowiedz
Nie wydaje mi się, że za mną tęskni jak mnie nie ma. Tęskni faktycznie jak wyjeżdża na kilka dni miesięcznie do pracy na miejscu i lokuje się u rodziców.

@mirko_anonim: absolutna norma :D
  • Odpowiedz