Dobry wieczór Mireczki obiecałam tego posta kilku osobom już parę dni temu i oto jest. Dzięki Wam to nawet nie mam czasu szukać tej nowej roboty XD W końcu wyciągnęłam z dna szuflady pluszaki i przedstawiam te które mam dostępne od ręki. ʕ•ᴥ•ʔ Nie przedłużając: krówki - 130zł pingwin - 85zł ponczki - 70zł żółwie, pszczoły, wieloryb, słonecznik - 60zł grzybki - 40zł +wysyłka
Możliwe dołożenie karabińczyków do tych mniejszych, mam też jeszcze całkiem sporo breloczków po 25-35zł, ale to kolejnym razem. ( ͡°͜ʖ͡°) Zamówień indywidualnych mam na razie dużo, także póki co nie przyjmuję kolejnych, dam znać jak coś ( ͡º͜ʖ͡º)
@tiofen: jakie ponczki jak już to donuty, ponczki nie mają dziury! I nie testujecie ich? Na pewno drapią i obcierają skórę. Co to jest za firma (╯°□°)╯︵┻━┻
obiecałam tego posta kilku osobom już parę dni temu i oto jest. Dzięki Wam to nawet nie mam czasu szukać tej nowej roboty XD
W końcu wyciągnęłam z dna szuflady pluszaki i przedstawiam te które mam dostępne od ręki. ʕ•ᴥ•ʔ
Nie przedłużając:
krówki - 130zł
pingwin - 85zł
ponczki - 70zł
żółwie, pszczoły, wieloryb, słonecznik - 60zł
grzybki - 40zł
+wysyłka
Możliwe dołożenie karabińczyków do tych mniejszych, mam też jeszcze całkiem sporo breloczków po 25-35zł, ale to kolejnym razem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamówień indywidualnych mam na razie dużo, także póki co nie przyjmuję kolejnych, dam znać jak coś ( ͡º ͜ʖ͡º)
#tiofendzierga
#szydelkowanie #handmade #rekodzielo #chwalesie #sprzedam
źródło: zdjecie1
Pobierzźródło: zdjecie2
Pobierzźródło: zdjecie3
Pobierz@Bonjur12 a może kiedyś, wydaje mi się że ktoś już kiedyś wrzucał na tagu
@FirankowyPotwor coś wykombinuje, tylko napisz prosze do mnie za jakiś tydzień bo mi z głowy wyleci :x
@dewanderer
źródło: IMG_20241112_214720
Pobierz@pug_the_dog około 10cm średnicy, kotoponczek razem z ogonem ma 16
@Bananalord w tym momencie nie, ale chętnie zrobię :D
@cyfron_v2 ananas z puszki też ma dziurę w środku, ale to nie znaczy że trzeba tam pchać benis ( ͡° ʖ̯ ͡°)