mirko_anonim
✨ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki powiedzcie czy ja mam nawalone we łbie czy to normalne.

21 lat, jestem z dziewczyną od 7 lat (tak nie żartuje). Mieszkamy u mnie, z moimi rodzicami.
Dziewczyna naciska mocno na wyprowadzkę, już nawet mamy mieszkanie znalezione. Za dwa dni podpisuje papiery i za dwa tyg odbieramy klucze. Tylko że ja nie wiem czy chce się wyprowadzić. Dobrze mi w moim domu, wiadomo że kłótnie z rodzicami się zdarzają ale to nie przeważa. Dodatkowo bardzo szkoda mi zwierząt których nie będę widział na codzień. Dziewczyna już nie może wytrzymać, być może mogę to jeszcze odłożyć ale na max rok. Dalej nie wytrzyma i wyniesie się sama. Nie chce jej zmuszać aby mieszkała u mnie na siłę ale z drugiej strony sam się nie chce wynosic.
No i teraz mam dylemat, czy odłożyć to jeszcze czy zaryzykować? Co prawda do domu rodzinnego będę miał 10 minut autem ale jednak. Najbardziej chyba szkoda mi zwierząt do których jestem przywiązany. Od dziecka żyje z zwierzętami i traktuje ich jak rodzinę. Co byście robili w moim przypadku? W domu mam i rodzinę, i zwierzęta i dziewczynę. Czyli wszystko co potrzebuje. Z drugiej strony dziewczyna się wyraźnie męczy a ja nie chce jej męczyć. Dodatkowo obawiam się że się będziemy kłócić po wyprowadzce. Czy jestem nienormalny czy taki strach to norma? Byliście w podobnej sytuacji?

#pytanie #zwiazki #rozowepaski #zdrowiepsychiczne #porady #psychika #psychologia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

13
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
ZgrywusPrzegrywus
@mirko_anonim: odetnij tę pępowinę miras i wyprowadź się z dziewczyną, tym bardziej, że 10 min będziesz miał autem do domu jak się za zwierzakami stęsknisz
646
g.....4
g.....4
@mirko_anonim a próbowałes analu? To może ale nie musi rozwiązać wasz problem.
630
Anihilacja_entropii
Anihilacja_entropii
@mirko_anonim: ona dorosła, Ty jeszcze nie, proste.
37
gorobei
@mirko_anonim: 0/10

@digitallord chłopie co ty akceptujesz
20
SamiS
@mirko_anonim: gdyby mi laska powiedziała, że nie chce się ze mną wyprowadzić bo ważniejsze są dla niej zwierzęta to bym podziękował za szybkie odarcie mnie ze złudzeń, że jest dojrzałą osobą i oddalił się chyżo.
19
Jamniki2
@mirko_anonim pewnie zarzutka ale odpowiem, tak spełnij oczekiwania społecznenstwa, wyprowadź się bez niczego weź kredyt na 50 lat chlej bij żonę i tak się kręci od lat
13
sberatel
@mirko_anonim: proponuję dorosnąć
12
lkjp
@mirko_anonim: no co za płatki teraz z tych ludzi, skończyłem 18 i won z domu, a nie że będę za zwierzątkiem tęsknił. Żałosne.
10
DrTRAPH0USE
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
9
S.....9
S.....9
7
n.....n
@mirko_anonim ja p------e, masz jedna dupe od 7 lat a masz 21. chore jak jakas alabama
5
RudyZibi
@ZgrywusPrzegrywus: abstrachujac od tego czy to bajt czy nie, to w ich wieku taki krok moze byc bardzo ryzykowny dla chłopaka
Takie dziewczyny w związkach od wczesnych lat nastoletnich paradoksalnie łatwo urobić, pozna potem innego faceta, poczuje zauroczenie i op zostanie sam
4
Average-CottonWorld-Enjoyer
4
Rysiowata
@RudyZibi: dlatego najem jest dobrym pomysłem, bo łatwiej ogarnąć niż kredyt
2
interpenetrate
interpenetrate
2
roonie
roonie
@mirko_anonim: jak to się stało że twoja dziewczyna się wprowadziła do twoich rodziców?
1
FocentDiutt
@mirko_anonim niezależnie czy się przeprowadzisz czy nie dni twojego związku są już policzone. Możesz szukać nowej panny.
A może chcesz sprawdzić czy obecnej na tobie zależy? To niech wyprowadzi się sama. Nie masz obowiązku fundować jej życia wbrew sobie.
1
r5678
@mirko_anonim: Ja bym się wyprowadził, jak Ci się nie spodoba to możesz się odprowadzić. Zwierzęta mówisz w liczbie mnogiej, to też jedno później możesz zabrać ze sobą.
1
A.....z
@mirko_anonim: to jakiś troll 10 minut od starych masz ja mam pół świata xd
1
P.....n
1