Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1688
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +354
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

#ufo #bernatowicz
źródło: Berni-bingo
Pobierzźródło: temp_file6542147374211535675
PobierzA mógł ugrać sporo i to bardzo sporo i mieć jeden z najczęściej oglądanych o ile nie najczęściej oglądany kanał na YT i jakieś Książula czy Frizy mogłyby mu buty czyścić.
Gość ma wygląd, dykcję, warsztat i doświadczenie telewizyjne.
W dodatku dotyka rzeczy tajemniczych, niewyjaśnionych, wciągających i intrygujących.
Opowiada ciekawie i ma właściwie mnóstwo nierozwiązanych spraw w tym swoim
źródło: cc60d8a8dd8f639ee9e0f10ff9b50ef5,0,0,0,0
PobierzTo prawda, że dokumenty w stylu Discovery — z hipotezami, analizą za i przeciw danej teorii, z udziałem Roberta — byłyby świetne. Jak już tutaj ustaliliśmy: brat ma