Wpis z mikrobloga

@Ospanka_Mutanga: tylko, że Cielebiaś dokopuje się do jakichś rządowych źródeł, wywiadów, nieznanych zlepkow faktów, wypowiedzi różnych ludzi na wysokich stanowiskach, którzy wypowiadajac się na temat kosmitów, ryzykują utrata swojej wiarygodności czy statusu. Waży też słowa i korzysta ze zrodel i dlatego może się nazywac redaktorem (nie tylko dlatego, że pisze i redaguje teksty w prawdziwym czasopiśmie), a Bernarowicz to zwykły szur pokazujący zasuszona żabę, albo opowiadający o jakichś magicznych proszkach
  • Odpowiedz
@Suchyzmombasu: chłop tą swoją narracją psuje wszystko co mógł ugrać
A mógł ugrać sporo i to bardzo sporo i mieć jeden z najczęściej oglądanych o ile nie najczęściej oglądany kanał na YT i jakieś Książula czy Frizy mogłyby mu buty czyścić.
Gość ma wygląd, dykcję, warsztat i doświadczenie telewizyjne.
W dodatku dotyka rzeczy tajemniczych, niewyjaśnionych, wciągających i intrygujących.
Opowiada ciekawie i ma właściwie mnóstwo nierozwiązanych spraw w tym swoim
enten - @Suchyzmombasu: chłop tą swoją narracją psuje wszystko co mógł ugrać
A mógł u...

źródło: cc60d8a8dd8f639ee9e0f10ff9b50ef5,0,0,0,0

Pobierz
  • Odpowiedz
@enten: Trojanowski był tylko prezenterem. Potem nigdy już nie udało mu się powtórzyć sukcesu "Nie do wiary", które tak naprawdę to w 90% sentyment. Obejrzałem dużą część odcinków i większość zestarzała się źle. Fajne są te, co sami robili, a te poskładne z materiałów innych stacji straszna popelina - tak na marginesie. A ja tylko przypomnę, że Bernatowicz nie mówi w kółko tego samego od 2 lat, tylko od co
  • Odpowiedz
@enten nawet nie wiesz jak bardzo się z tobą zgadzam. Napisałeś to co w bernatowiczu mnie najbardziej irytuje - niechlujstwo, bylejakość i niesłowność
  • Odpowiedz
@zagubionychromosom: Słyszałem, że też to on wprowadził nas do NATO, ale też go nie ma w napisach. Info o NDW jest z Wikipedii. A na ile jest wiarygodne, to nie wiem, bo już na wikipedyjnym opisie NDW tego nie ma. Może coś się tam Robercik przewinął, ale nie wierzę, że cokolwiek stworzył/napisał. Od 20 lat pisze książke o Zdanach i kręci film o Złotym Doko.
  • Odpowiedz
@zagubionychromosom: no to tym bardziej na luzie mógł poprowadzić to w taki właśnie sposób i rozyebac polskiego youtuba a mamy jakaś papkę o żabce i historyjkach z telefonu, które NA PEWNO SA PRAWDZIWE!!!
  • Odpowiedz
@enten: W punkt powiedziałeś. Niestety nasz ukochany Robert "Mały Marcinek" Bernatowicz raczej nie weźmie sobie tych porad do serca. Bo po co się wysilać? Już dzisiaj uraczył nas nowym wysrywem, po raz kolejny doznając niekontrolowanej ekstazy na punkcie Jego Ekselencji Krzysztofa Jackowskiego.

To prawda, że dokumenty w stylu Discovery — z hipotezami, analizą za i przeciw danej teorii, z udziałem Roberta — byłyby świetne. Jak już tutaj ustaliliśmy: brat ma
  • Odpowiedz